2001 Jeep Cherokee Tow Instruksjoner

Standard utstyr og spesifikasjoner for 2001 Jeep Cherokee, som er oppført av Cars.com, det gir en maksimal tilhengervekt på kun 2000 pounds. Maksimal slepekapasitet forutsetter at sjåføren veier ikke mer enn 150 pounds, og at det ikke er andre passasjerer eller last i bilen. Dette betyr at hvis du veier 250 pounds og du har en passasjer i Jeep som veier 200 pounds, kan du bare taue 1700 pounds. Sleping med en 2001 Jeep Cherokee er ikke forskjellig fra sleper med andre kjøretøy.

Bruksanvisning

1 Kjøp en trailer stikk pakke, hvis din Jeep Cherokee ikke allerede har en tauing pakken installert. Bilberging pakkene var ikke standardutstyr på 2001 Jeep Cherokee. Du kan få en trailer stikk pakke fra U-Haul, din lokale Jeep forhandler eller en spesialisert tauing butikk. Prisene på utstyret varierer.

2 Monter tilhengerfestet på Jeep Cherokee støtfanger, hvis du føler deg komfortabel med å gjøre det. Spesifikk installasjon varierer etter stikk, men instruksjonene er som regel inkludert. Verktøy vanligvis trengs er en skiftenøkkel og en skrutrekker. Hvis ikke, kan du vanligvis har det installert der du kjøpte utstyret. Installasjon avgifter varierer.

3 Tilbake til Jeep Cherokee opp til tilhengeren eller et annet element som du ønsker å taue. Du må kanskje en annen person til å stå på utsiden av bilen for å veilede deg som du tilbake bilen opp sakte.

4 Fest tilhengeren til tilhengerfeste. Hvordan du fester den varierer fra hengerkontakten. Det kan være så enkelt som å skli hengerkontakten over ballen montere og sikre den ved å klemme ned sikkerhetsventilene, sette sikkerhetsnål og på kryss og tvers av kjedene. Du må også legge ledningene fra trailer til ledningsnettet på tilhengerfestet. Det bør plugge inn lett. Dette kobler lysene på tilhengeren til lampene på Jeep, som betyr at når du trykker på bremsene, vil bremselysene på hengeren lyse opp også.