2001 Ford Focus: Slik fjerner den elektriske kontakten til Dynamo

2001 Ford Focus: Slik fjerner den elektriske kontakten til Dynamo


Ford introduserte Fokus i 1998. 2001 Ford Focus kom utstyrt med en enkel overliggende kamaksler 2,0-liters motor som basis motor, med en valgfri oppgradering til en 2,0-liters DOHC-motor. Finn 2001 Focus dynamo langs beltline av kjøretøyet. Dynamoen er elektrisk ledende mates tilbake til batteriet for å lade og å opprettholde en ladning for start. 2001 Focus dynamoen har en enkel plastkontakt, som består av en muffeende og en rørdel. Fjern andre motordeler å få tilgang til dynamo helt.

Bruksanvisning

Dynamo Connector Flytting Instruksjoner

1 Åpne panseret på Focus og sette panseret stang til å holde panseret.

2 Fjern den negative batterikabelen med en skralle og socket, eller en fastnøkkel.

3 Fjern luftinntaksrøret fra motoren, ved å løsne klemmene både inntak og trekke slangen løs fra bilen. Dette vil utsette dynamoen og kontakten.

4 Koble den elektriske kontakten fra dynamo, ved å skyve låsetappen opp med en flat skrutrekker. Trekk kablet tilkobling på pluggen slutten kontakten på dynamoen. Installasjon av kontakten er det motsatte av fjerning. Hvis kontakten må renses, bruk dielektrisk spray bare å rengjøre kontakten plugger.

Dynamo Testing Instruksjoner

5 Åpne panseret på Focus og sette panseret prop. Slå på ohmmeter og satt skiven til "V" eller volt innstilling. Kobler den røde sonden ifølge ohmmeter til den positive terminalen på batteriet. Feste den sorte proben til den negative terminalen av batteriet. Les ohmmeter skjermen for å se hva din nåværende batterispenningen er. Hvis spenningen er under 12 volt, er det et problem med enten batteriet eller dynamoen.

6 Stjerners bilens motor, og fest ohmmeter sonder til batteriet. Hvis ohmmeter ikke gir en lesning mellom 13 og 15 volt, da dynamoen ikke lader batteriet på riktig måte.

7 Fjern sondene fra batteripolene. Sett hetten rekvisitt i sin posisjon på radiatorkjernen støtte. Slå panseret. Slå av motoren på Focus.

Hint

  • Hvis du ikke fjerner batterikabelen fra batteriet kan føre til elektrisk støt.