Slik fjerner Polk Audio Surround Sound Speakers

Polk Audio produserer en populær linje med lyd høyttalere for hjemmekino-applikasjoner. Selskapets surround høyttalere er designet for fleksibel installasjon på høyttalerstativer, bokhyller eller bygget inn i en vegg. Den beste måten å fjerne en Polk Audio høyttaler avhenger sin plassering i rommet, siden en veggmontert høyttaler vil kreve mer innsats for å avinstallere enn en Polk høyttaler sitter på en bokhylle eller montert på et stativ. Vanlig husholdning verktøy er nødvendig for å fjerne Polk Audio surround høyttalere.

Bruksanvisning

1 Koble høyttalerledningen der den festes til audio / video-receiver eller forsterker. Crossed høyttalerledningene kan kortslutte en eller flere av de interne forsterkere i en AV-mottaker, så det er best å koble fra Polk Audio høyttaler ved kilden.

2 Skru opp låseknappen på baksiden av Polk Audio høyttaler for å fjerne det fra en høyttaler stativ.

3 Løft en veggmontert høyttaler rett opp og av monteringsbraketten festet til veggen.

4 Bruk den flate blad av en skrutrekker til å løsne grillen cover av en i-vegg Polk Audio høyttaler, så skru de to skruene som holder høyttaleren til monteringsbraketten installert i veggen.

5 Koble de to høyttalerkablene festet til baksiden av Polk Audio høyttaler ved å løfte fjærbelastet klips over ledningene, trekk deretter hver ledning rett ut.

Hint

  • Dekke hullet igjen i en vegg av en Polk Audio høyttaler med et innrammet bilde eller skrive ut inntil veggen kan bli skikkelig lappet og malt.
  • Slå av strømmen til rommet på kretsbryteren før du håndterer i-vegg høyttalere. Høyttalerkablene inneholde minimal spenning; Det er imidlertid en risiko for å komme i kontakt med huset ledninger ved fjerning av en hvilken som helst gjenstand fra en vegg.