2001 Ford F150 King Ranch Full Radio Removal

Det er mange måter du kan forbedre lyden av en fabrikkinstallert lydsystem, som de installert i 2001 Ford F-150 lastebil, inkludert den spesielle King Ranch Edition. Du kan erstatte de eksisterende høyttalerne, eller installere eksterne forsterkere og subwoofere, men en av de mest effektive metoder for å bedre systemet er å erstatte den eksisterende fabrikken radio. Forskjellige kjøretøyer presenterer forskjellige grader av vanskelighet med å fjerne den fabrikkmontert radio, men Ford F-150 er en av de enklere kjøretøy for å utføre dette arbeidet på.

Bruksanvisning

1 Fjern alle medier (CDer av kassetter) fra fabrikken radio, og slå av tenningen på bilen og sett på parkeringsbremsen for å holde bilen i ro mens du arbeider.

2 Lirk rundt kantene på trim panelet som omgir radio og midtre lufteventiler med et panel verktøy før du har sluppet alle klipp som holder panelet på plass. Plasser panelet til side for senere reinstallering.

3 Sett din par DIN verktøy i ansiktet av radioen - en i hver side av ansiktet. Du kan kjøpe DIN verktøy til auto forsyne eller bilstereo butikker. Skyv tuppen av verktøyene i til du hører et klikk.

4 Spre verktøy litt, og trekk radioen ut av dashbordet. Koble ledningsnettet og antennepluggen fra baksiden av radioen.