2001 Ford Explorer Sport alternativer

2001 Ford Explorer Sport-modellen er en to-dørs versjon av Fords Explorer SUV. Navnet er noen ganger forveksles med Ford Explorer Sportrac, som er en lastebil versjon av Explorer. Flere alternativ pakker ble tilbudt med 2001 Ford Explorer Sport, og det var også flere frittstående alternativer tilgjengelig.

Convenience Gruppe Option

Convenience Gruppe alternativ Ford Explorer Sports kommer med en rekke funksjoner som lette din vei, som navnet tilsier. Funksjonene omfatter et skinntrukket justerbart ratt, cruise control, nøkkelfri adgang, utenfor-speil bakkebelysning, en glidende last cover, auto-låse dører og en automatisk oppføring pad på førersiden dør.

Comfort Gruppe Option

Comfort Gruppe alternativ leveres med funksjoner som en overhead-konsoll og en åtte-veis justerbart førersete. Den kommer også med et kompass, utvendig temperatur display og en bak-lyd kontrollsenter. Comfort Group tilbyr også separate kontroller for den bakre klimaanlegg.

Premium Sport Gruppe Option

Premium Sport Gruppen kommer med tåkelys og foran slep kroker for krisesituasjoner. Den kommer også med stigtrinn skinner, som ligner på stigbrett.

Leather Comfort Gruppe Option

The Leather Comfort Group tilbyr de samme funksjonene som Comfort-konsernet, inkludert overhead konsollen og elektrisk justerbart sete. Imidlertid omfatter Leather Comfort konsernet også skinninteriør for de fremre og bakre setene, i stedet for de vanlige klut.

Andre tilgjengelige alternativer

Frittstående alternativer for 2001 Ford Explorer Sport er tilgjengelige enkeltvis, i stedet for i pakket grupper. Disse alternativene omfatter en strøm månen tak, sidekollisjonsputer på forsetene for sikkerhet, automatgir og en seks-platers CD-veksler.