2001 Dodge Dakota Heater Core-fjerning

Den varme kjernen i din Dodge Dakota, slik tilfellet er med alle kjøretøy, er kanskje den viktigste komponenten i oppvarming / air condition-systemet. Kjølevæsken må passere gjennom det for å generere varme, og en dårlig kjerne vil ikke la kjølevæsken passere gjennom. Du kan vanligvis fortelle dette gjennom kjølevæske lekker inn i kupeen eller en søt lukt kommer ut. Fjerne varmeapparat kjerne for erstatning kan være en lang oppgave, som det krever at du kommer inn i dashbordet selv.

Bruksanvisning

Preparat

1 Ta lastebil til å ha sin air condition-systemet utladet hvis den har et klimaanlegg. Dette kan bare gjøres av en autorisert tekniker; en kan bli funnet på giveren forretning.

2 Koble Dakota batteri på den negative kabelen.

3 Koble en slange diameter 3/8 tommer til radiatoren avløp, åpne avløpet med tang og tømme kjølevæske inn i en stor container.

fjerning

4 Koble varmeslangene på brannmuren med tang på slangeklemmene og koble air condition-linjer. AC linjer kan kreve en fjær-lock kobling verktøyet.

5 Fjern alle trimme paneler på dashbordet, senke rattstammen ved hjelp av spaken deretter fjerne dashbordet - koble fra alle elektriske kontakter, fjerne festeskruene og mutrene med fastnøkkel / skrutrekker og løft dash ut.

6 Merk alle elektriske kontakter, vakuumslanger og temperaturkontrollkabler på oppvarming / air condition enhet og koble dem alle.

7 Koble fordamperen renne rør og defroster kanalen som er over varmeapparatet / AC-enhet.

8 Fjern festemutterne på brannmuren studs forbinder varmeapparatet / AC enheten med en skiftenøkkel og fjerne enheten.

9 Fjern enhetens husets deksel og trekk varmeren kjernen opp og ut av huset.