2000 Volvo S40 Sikkerhets

2000 Volvo S40 Sikkerhets


2000 Volvo S40 var en fire-dørs sedan som tilbys innovative sikkerhetsfunksjoner. Disse funksjonene inkludert et arsenal av kollisjonsputer, pretensjon bilbelte, og forsete design som beskyttet mot whiplash.

kollisjonsputer

2000 Volvo S40 Sikkerhets

2000 S40 frontkollisjonsputer beskyttet mot møteulykker.

Driver og passasjer foran og sidekollisjonsputer var standarden for 2000 Volvo S40. Bilens sidekollisjonsputer var kjent som SIPS II, og tilbys mer bryst og hodebeskyttelse enn tidligere installerte kollisjonsputer.

Seat Belt Design

2000 Volvo S40 Sikkerhets

Tre-punkts sikkerhetsbelter beskyttet baksetepassasjerene ved å fortrenge energi fra kollisjoner.

Setebeltene foran på denne bilen var utstyrt med pretensjon komponenter, som strammes for å hindre slakk i fremre kollisjoner. Baksete inkludert trepunkts sikkerhetsbelte konstruksjon, som bidro til å fordele energien fra en kollisjon på tvers av hele overkroppen, i motsetning til en region.

whiplash Protection

2000 Volvo S40 Sikkerhets

Blokkeringsfrie bremser tillatt for en høyere rate av sjåføren stabilitet ved å unngå en kollisjon.

Volvos 2000 S40 tilbudt en Whiplash Protection System i forsetene som hindret whiplash under en påkjørsel bakfra. Denne kjernen utformingen lov energi å fordele jevnt langs ryggen, nakken og hodet i motsetning til alvorlig påvirker en region.

Låser og Bremser

2000 Volvo S40 Sikkerhets

Barnesikring hindret barna i å åpne dører på egenhånd.

Barnesikring dørlås, dørlåser og elektriske vinduer var også standard sikkerhetsfunksjonene til 2000 Volvo S40. Anti-låse bremser var også en standard sikkerhetsfunksjon. I 2003 ble en tilbakekalling relatert til bremsene utstedt, på grunn av et vakuum komponent i systemet. Service for å fikse dette problemet ble tilbudt gjennom forhandlere Volvo.