2000 V6 Mustang Intake Torque spesifikasjoner

2000 V6 Mustang Intake Torque spesifikasjoner


Ford introduserte Mustang i 1964 og har siden vært en av de mest solgte sportsbiler på markedet. Mustang inn i sin åttende generasjon i 1999 og forble i utgangspunktet den samme inntil Ford rullet ut den niende generasjon i 2005. 2000 Mustang kom i konvertible og kupé trimmer med enten en 3,8-liters V-6 motor eller en 4,6-liter, V -8 motor. De bolt-dreiemoment spesifikasjoner for inntak manifold var de samme for coupes og cabrioleter med V-6 motor, uavhengig av overføringen.

Grunnleggende Moment

I generelle termer, er dreiemomentet mengden av kraft som påføres for å vri eller slå et objekt. Det er ofte gis i fot-pounds, med måling tilsvarer pounds av kraft som påføres ved enden av en spak med en gitt lengde. For eksempel, 100 fot-pounds tilsvarer 100 pounds av press brukt på en fot lang skiftenøkkel. Larry Carley, den teknisk redaktør for nettstedet "hood Tjeneste» anbefaler at boltene skal rengjøres og lett smurt med ren motorolje før du strammer dem fordi noe rusk på boltene eller i bolt inventar kan føre til ytterligere friksjon og dermed øke mengden dreiemoment nødvendig for en ideell montering. Det er ekstremt vanskelig å måle dreiemomentet ved berøring. De fleste mekanikere bruke momentnøkler for å sikre at riktig mengde dreiemoment er brukt, som over-stramme en bolt kan være like ille som ikke stramme en bolt nok og føre til at bolten å knipse.

Moment spesifikasjoner for Upper Intake Manifold

Alle bolter i den øvre inntaksmanifold av 2000 V-6 Ford Mustang motor må strammes i tre trinn. Først trekkes hver bolt med 53 tommers-pounds av dreiemoment. Deretter trekkes hver bolt til 71 tommers-pounds av dreiemoment. Til slutt, rotere hver bolt ytterligere 90 grader.

Moment spesifikasjoner for lavere inntak Manifold

Boltene i lavere inntak manifold av 2000 V-6 Ford Mustang motor må trekkes i to trinn. Først trekkes hver bolt til 44 tommers-pounds av dreiemoment. For det andre, stramme hjulboltene til 89 tommers-pounds av dreiemoment. I tillegg, "The Motor Repair Manual" for 2000 anbefaler å påføre perler av silisium pakning tetningsmasse på pakningen på lavere inntak manifold.