2000 Protege Check Engine lyset vil ikke gå av

Hvis check engine lys i 2000 Mazda Protege slås på og forblir på, så er det signaliserer at du har et problem eller annet sted i bilen. Mens det er mulig å nullstille lyset, vil det slå tilbake på hvis det blir utløst av en underliggende problem med bilen din. Det beste alternativet for å skru check engine lyset er å finne og løse problemet med bilen.

Bruksanvisning

1 Ta bilen til en auto deler butikken, mekaniker eller forhandleren og har noen skanne bilens datamaskin med en strekkodeleser. Koden leser vil identifisere eventuelle problemet feilkoder med bilen som er årsak til check engine lys til å komme videre. Funksjonsfeil sensorer er en vanlig årsak check engine lyset i bilen vil komme på, men problemer kan være mer alvorlig.

Ifølge AA1Car kan check engine lyset i en nyere bil bare slås av ved hjelp av en skanner eller strekkodeleser for å slette koden og tilbakestille check engine lys.

2 Bestem hvilke problemer er representert ved feilkoder funnet av koden skanneren. Koder ikke alltid fortelle deg hvilke konkrete problem Protégé er å ha, men de vil være en god indikator på hvilket system i din Mazda har problemer. Hvis bilen din er å ha flere problemer, være klar over at du kan ha til å fikse dem før check engine lampen slås av og holde av.

3 Ta deg 2000 protege til mekaniker for å diagnostisere spesifikke problemet eller problemer. Hvis problemet er reparert riktig, vil check engine lyset kunne bli slått av med scanne og vil ikke komme tilbake på.

Hint

  • Mange bil del butikker vil utføre en gratis diagnose på bilen med en strekkodeleser.