2000 Ford Taurus Tilbakekalling

2000 Ford Taurus Tilbakekalling


2000 Ford Taurus har minner om at forbrukerne bør ta på alvor. De minnes oppført for kjøretøyet øke sjansene for en bilulykke oppstår. For å beskytte deg selv og alle inne i bilen, ta påvirket Ford Taurus i for reparasjoner. Ford Motor Co. tilbyr tilbakekall reparasjoner gratis på forhandler servicesentre.

Vinduspusser Motor

På 8 august 2001, utstedte Ford en tilbakekalling på vindusvisker motorer installert i Taurus modell. Tilbakekall Rapporten slår en bryter på innsiden av dekselet på viskermotor kan overopphetes. Som et resultat, er det mulig fullstendig tap av visker funksjon. Drivere kan miste sikten ved kjøring i regn eller snø om motorfeil, øker sjansene for en krasj. Bekymrede forbrukere bør kontakte Ford for reparasjon informasjon på 866-436-7332.

Bremse & Gasspedaler

Etter et problem ble oppdaget med de justerbare pedaler i 2000 Ford Taurus, Ford utstedt en tilbakekalling 2. oktober, anslår 2002. Ford 369,614 biler er berørt. Tilbakekall rapporten heter drivere kan oppfatte at de ikke klarer å stoppe bilen eller kan oppleve en økning i akselerasjon. For å avhjelpe situasjonen, vil plassen bli lagt mellom bremse- og gasspedalene. Bekymrede forbrukere må ta berørte biler til forhandleren for reparasjon. Det vil ikke være en belastning for eieren.

Front Coil Springs

Frontspiralfjærer på 2000 Ford Taurus ble tilbakekalt 15 juli 2004, etter å ha fjærer ble funnet å ha en økt risiko for oppsprekking. Skadede fjærer kan gå utover våren sete og punktere forhjul, noe som resulterer i rask luft tap og øker risikoen for ulykker. Recall melder statlig 899,060 biler er berørt. Eiere av berørte kjøretøy bør kontakte Ford på 800-392-3673.