2000 Nissan Frontier Fluid Spesifikasjoner

2000 Nissan Frontier Fluid Spesifikasjoner


Kjent som Frontier i Amerika, og omtrent et dusin andre navn i andre markeder, Frontier var en slags avkastning til sine røtter for Nissan. Nesten siden introduksjonen i disse kystområdene, hadde Nissan og Datsun virkelig gjort sitt navn produsere sporty maskiner for gaten, og verdens beste budsjettsuperbiler som Skyline GT-R. Men Nissans miljøet hadde alltid vært tøffe, pålitelige lastebiler; innvilget, ikke noen få tiår erfaring å bygge noen av de beste sportsbiler i historien ikke ut til å ha vondt Nissan forkjærlighet for smiing ganske fantastiske små pickups.

Olje og Transmission

Begge motorene krever SAE 5W30 motorolje. Den 3,3-liters fyller på 3,5 liter med filterbytte. Den 2,4-liter med tohjulsdrift fyller på 3,7 liter og med firehjulsdrift fyller på 4,2 liter. Sendingene i begge bruker syntetiske multi-kjøretøy automatgir væske (ATF) for automatiske girkasser og syntetiske manuell girkasse 75W90 olje for manuelle girkasser.

Differential og Transfer Case

Begge kjøretøyene bruke en SAE 75W90 girolje i front og bak differensialer. Overførings tilfeller krever den samme fler kjøretøy ATF benyttet i overføringen. Fyll nivåer for de tre boksene variere basert på motorstørrelse og bestemt type differensial. Men de alle bruker fylle plugger for måling av væske. Fluidet bør være i flukt med bunnen av hullet for påfyllingspluggen på hver av boksene. Fyll etter behov når du ikke kan sette inn et lite verktøy inn i påfyllingshullet og trekk den ut med væske på spissen.

hydrauliske systemer

The Frontier servosystemet bruker samme olje som overføring (syntetisk multi-kjøretøy ATF). Bremse- og clutch hydrauliske systemer bruker DOT-3 bremsevæske. Hvert system bruker et eget reservoar merket med fulle linjer for å sikre riktig nivå opprettholdes. Sjekk alltid reservoarer med hvert oljeskift, og fyll etter behov.

Kjølevæske

Enhver etylenglykol kjølevæske kan sammenlignes med eller benyttet i stedet for GM DEX-COOL vil arbeide i Frontier; en 50-50 mix er vanligvis best, men du kan gå så lavt som 30-70 frostvæske til renset vann om nødvendig. Fluid kapasitet varierer avhengig av motor, drivverk og hvorvidt bilen kom med en slepe pakken; forvente alt mellom 2,5 og 4,5 liter total systemkapasiteten.