2000 Nissan Frontier Crew Cab Bed Specs

Nissan ble den første produsenten til å selge et kompakt pickup i USA i 1958, under Datsun navn. I 1998 Nissan introduserte en ny kompakt pickup, Frontier. I 2000 Nissan Frontier kom i tre hyttealternativer: vanlig drosje, King Cab og Crew Cab. Crew Cab er den største cab størrelse, men med det større størrelse noen av bilens lasteplanet måtte elimineres.

Lengde

Når lasteplanet er målt for lengde, måles den fra frontveggen til den indre del av bakluken. 2000 Nissan Frontier Crew Cab seng målt 54,7 inches forfra og bakover, sammenlignet med 77,4 inches i vanlig drosje.

Vegg-til-vegg Bredde

Den vegg-til-vegg bredde er fra en sidevegg av sengen til den andre. Ikke alle av sengen er brukbart med denne målingen, som hjulbrønnene trenge inn i lasterommet. Den vegg-til-vegg bredden på 2000 Frontier Crew Cab sengen er 59,8 inches. Denne målingen ble ikke påvirket av drosjen størrelse.

Godt å vel Bredde

Den velstående vel bredde er mengden brukbar plass mellom hjulbrønnene inne i sengen. The Frontier Crew Cab har 41,7 inches av brønn til godt plass. Denne målingen er den samme i alle Frontier cab størrelser.

Dybde

Dybden av sengen er tatt ved å måle fra bunnen av sengen til toppen av sengens vegger. 2000 Frontier Crew Cab hadde en seng dybde på 17.10 inches. størrelser Taxi ikke endre sengen dybde.