Slik installerer en Turbo Kit på en 94 Accord

Slik installerer en Turbo Kit på en 94 Accord


Uavhengig av ditt nivå av automotive kunnskap, installere en turbolader utfordrer de beste mekanikerne. 1994 Accord ikke tilbyr opp akkurat nok muligheten for nybegynnere og middels installatører til å bygge opp en kraftig, kjørbar motor, men. Turbo kits er tilgjengelig for praktisk talt alle Honda Accord modeller og kan vanligvis installeres i en enkelt helg med nøye planlegging og oppmerksomhet på detaljer. Det er nyttig å ha en Accord servicemanual hendig når du installerer settet for å gi deg en referanse for hvordan motoren ble opprinnelig bygget.

Bruksanvisning

Fjern unødvendige deler

1 Fjerne eksosmanifolden fra bilen, så vel som den A-rør som fører inn i den katalytiske omformer.

2 Fjern luftboksen og innsugningsrøret, som fører inn i inntaksmanifolden.

3 Fjern bumper deksel og regnet skjørt under støtfangeren dekselet for å gi tilgang til nedre fronten av bilen. Dette vil være nødvendig for installering av mellomkjøleren.

Orienter Turbo

4 Følg instruksjonene som fulgte med turbo kit til riktig orientere turbo på manifolden. Ikke glem å installere den nødvendige pakningen når bolting ned turboen. Sørg for at oljedrenerings passer på turboen står overfor i en nedadgående posisjon. for enkel installasjon, bør utløpsrøret være orientert mot det sted hvor mellomkjøleren vil bli montert.

5 Monter waste gate på manifold, igjen huske å bruke de medfølgende pakninger.

6 Installer ned røret fra turbinhuset til katalysatoren. Med alt på plass, skru ned alle boltene er installert så langt.

7 Installer oljetilførselsledningen i henhold til instruksjonene som er inkludert i turbo kit. Den vil kjøre via en flettet slange fra kompressorhuset til bunnpannen. Du må tappe oljen, deretter installere en T-adapter følger med turbo kit til oljetappepluggen. Deretter må du bore og tappe bunnpannen for oljereturledningen. En drill og trykk er inkludert i kit for dette formålet.

Installer elektriske systemer

8 Installer drivstoff og tenning forvaltning ledninger i henhold til den medfølgende koblingsskjema.

9 Installer MAP sensor. Du finner den på toppen av spjeldhus holdes på plass med to skruer. Vær forsiktig for å unngå lekkasjer her, som MAP sensor vil utløse dashbordet varsellys hvis den registrerer en lekkasje.

10 Installer drivstoff sprøytebrukere i henhold til de medfølgende instruksjonene. Disse skal være enkelt å installere, og vil bare ta en liten stund.

Installer Intercooler

11 Monter intercooler under front midt i sentrum av grillen åpningen. Monterings stillingen vil bli tydelig som du arbeider. Bruk den vedlagte maskinvare for å sikre intercooler på plass.

12 Route de intercooler slanger rundt utsiden av radiatoren, deretter montere til intercooler. De gummislangen passe tett, så bruk såpevann for å lette installasjonen.

1. 3 Sett på bumper deksel og lavere regn skjørt, trimming bort overflødig plast som er nødvendig for å bruke en plast cutter eller en fin-tann sag.

14 Fest intercooler innløp og utløp rør til manifold og turbo per den medfølgende instruksjoner, og fest drivstoffslangen til innløps av drivstoff sprøytebrukere.

15 Monter luftfilteret og øvrige beslag, og dobbeltsjekke arbeidet ditt før du starter bilen. Sørg for at alle beslag er på plass, og at du kjører minst 91 oktan før bilens første prøvekjøring.

Hint

  • Unngå å prøve å jobbe for raskt å installere turbo. Mens en Accord turbo er en relativt enkel å installere, hoppe et skritt kan være potensielt katastrofale.
  • Unngå ytelse kjøring på åpne motorveier og bygater. Race kun på angitte spor iført passende sikkerhetsutstyr.