2000 Mitsubishi Galant Specs

2000 Mitsubishi Galant var en kompakt fire-dørs familie sedan produsert i DE, LS, ES og GTZ modeller. Kjøretøyene var fjerde generasjon av den populære Galant linjen og inneholdt varierende motorstørrelse, sikkerhetsfunksjoner, interiør avtaler og lydsystemer. Den opprinnelige MSRP varierte fra $ 17 357 for basis DE modell til $ 23 757 for en fullastet GT2 modell. Klasse konkurrenter inkluderer de 2000 modellene av Mazda 626, Hyundai Sonata, Chrysler PT Cruiser, Nissan Altima og Oldsmobile Alero.

Ytelse og effektivitet Standards

2000 Mitsubishi Galant tilbys med to motorstørrelser: firesylindret 2,4-liters motor med 145 hestekrefter produksjon i DE modeller; og 3,0-liters V-6 motorer med en effekt på 195 hestekrefter i ES, LS og GTZ modeller. Fire-trinns automatisk girkasse eller sekstrinns manuelle girkasser var standard i DE og ES-modeller. LE og GTZ modellene tilbys bare med fire-trinns automatisk girkasse. Alle modellene har en egenvekt på 3075 pund, og er utstyrt med forhjulsdrift, tannstangstyring, tre-veis elektroniske katalysatorer og 16,3-liters bensintanker. The Environmental Protection Agency (EPA) anslår drivstofføkonomi på 21 miles per gallon i byen og 28 mpg på motorveien for fire-sylindrede modeller. Sedan med V-6 motorer har en anslått drivstofføkonomi av 17 mpg i byen og 25 mpg på motorveien.

eksteriør

Standard dimensjoner for alle modeller består av en total lengde på 187,8 inches, en 68,5-tommers bredde, en høyde på 55,7 inches, en 5,9-tommers bakkeklaring og et 103,7-tommers akselavstand. Standard funksjoner inkluderer 205 / 55R med 16 helårs ytelse dekk, farget glass, klarlakk maling og kroppen farge støtfangere, sidepaneler, dørhåndtak og sidespeil. Andre funksjoner inkluderer en rustfritt stål eksosanlegg med en 18-liters skjerf, tjoret bensinlokket, maske grille og lyse overflater legert hjul. Modell spesifikke funksjoner består av et soltak på ES og farget hode grille og en hekkspoiler på GTZ.

interiør funksjoner

2000 Mitsubishi Galant har en indre volum på 111 kubikkmeter og 14 kubikkfot av maksimal last plass i bagasjerommet. Foran og bak takhøyde begge er 37,7 inches, mens foran og bak benplass er 43,5 inches og 36,3 inches. Standard kapasitet er fem passasjerer som er innkvartert ved front bøtte seter og bak delt baksete. Baksetet har en sammenleggbar evne i alle modeller unntatt DE.

Standard interiør funksjoner inkluderer tre avtaler, klimaanlegg, to 12-volts strømuttak, førersiden med ett trykk ned automatiske vinduer, elektriske vinduer og dører, automatisk frontlys utkobling, AM / FM-radio med CD-spiller, kollapset rattstammer og og lær tilt ratt. LS og GTZ modellene er utstyrt med bakre instrumentmålere, makt soltak, cruise control og oppgradert Infinity lydsystem med CD-spiller.

Saftey Rangeringer og sikkerhet

The National Highway Traffic and Safety Administration ga 2000 Mitsubishi Galant en fire-stjerners (av mulig fem stjerner) kollisjonstester for sin evne til å tåle fører og forsetepassasjer innvirkning. Sikkerhetsutstyret omfatter fire hjul blokkeringsfrie bremser, bak barn låser, stabilisatorstag, pre-spennsetebelter, hodestøtter, støtabsorberende støtfangere og dual front- og sidekollisjonsputer. Alle modeller unntatt DE har anti-tyveri-systemer.