2000 grand am kald luft inntak Installasjon

2000 Pontiac grand am kommer i en av to motor konfigurasjoner: en rett 4-sylindret motor med 150 hestekrefter og en V-6 med 170 hestekrefter. Det er flere måter å gjøre bilen mer kraftfull, inkludert å installere en kald luft inntak (CAI).

Bruksanvisning

1 Slå av bilens motor og finn aksjen luftinntak rett over batteriet. Ta ut batteriet negative kabelen ved å løsne dens forbindelse med skiftenøkkelen.

2 Løsne koblingen som forbinder aksje luftinntaket er inntaksrøret til motorblokken. Gjør dette ved å løsne slangeklemmen med skrutrekker, og trekk slangen ut. Finn vakuumrør, det lille røret som forbinder vakuummekanismen til motoren, og fjern slangeklemmen. Trekk vakuumrør ut.

3 Beveg motorens slangen vekk fra aksje luftinntak og unbolt aksjen luftinntak fra spjeldhus. Med motorrommet blir så kompakt, kan det være vanskelig å nå den siste skrue. Bruk en skralle forlengelse eller gå opp til bolten fra under bilen.

4 Finn lufttemperatursensor på siden av aksjen luft boksen. Bruk fastnøkkel til å trekke temperatursensoren ut av gummigjennomføringen. CAI Settet leveres med en erstatning grommet, så la aksjen grommet i luften boksen. Løft aksjen luften boksen ut av bilen.

5 Koble kroppen av CAI kit til de opprinnelige hullene som brukes til å bolte aksjen luften boksen til spjeldhus med skralle. Juster varmeskjoldet slik at den beskytter den koniske filter fra motorvarme. Sett hoved CAI innløpsrøret inn i motorens inntaksventilen. Pass på at det er tett ved å stramme slangeklemmen skrue.

6 Sett CAI gummimaljen i inntaksrøret sensor port (på toppen av innløpsrøret) og skyv sidene på plass med skrutrekkeren. Sett luft sensoren inn i midten av pakningen. Kople vakuumslangen til vakuumporten på innløpsrøret. Sett den negative batterikabelen. Lukk hetten.