2000 Golf GTI bremse rotoren Specs

Akkurat som med alle kjøretøy, når du utfører en brems jobb på en 2000 Volkswagen Golf GTI du må sjekke rotorene for maskinering eller gjenbruk. Hver produsent gir retningslinjer - spesifikasjoner - for dimensjonene på sine biler "rotorer. Det er tre viktigste spesifikasjonene som Volkswagen gir i forhold til rotor dimensjoner: kast tykkelse, minimal maskinering og nominell tykkelse.

Forkast Tykkelse

"Kast tykkelse" er minimumstykkelsen som produsenten anbefaler rotoren kan være før det må skiftes ut. Dersom rotoren faller under denne beskrivelse, må den skiftes for å unngå skade på bremsesystemet. Front rotorer av 2000 Golf GTI har et kast tykkelse .394 inches med en solid rotor og .709 inches med en ventilert rotor. De bakre rotorer, for GTIs utstyrt med bakre skivebremser, har et kast rating på .315 inches.

Minimal Maskinering vurdering

Den "minimal maskinering" rating er måling som avgjør om rotoren er kvalifisert for resurfacing eller maskinering. Hvis rotoren bredde faller under dette tallet er det ikke anbefalt av produsenten til maskin, eller gjenoppstår, rotoren. Front rotorene har en minimal bearbeiding vurdering av .866 inches med en FN3 caliper, og .748 inches med en FS II caliper.The bakre rotorer 'minimal maskinering spesifikasjonen er .276 inches.

nominell tykkelse

Den "nominell tykkelse" av en rotor er tykkelsen av skiven når den er ny. Front rotors 'nominell tykkelse på 2000 Golf GTI er .472 inches for en solid rotor og .788 inches for en ventilert rotor. De bakre rotor har en nominell tykkelse på .394 inches.