2000 Ford F550 Specs

Ford viser til Ford F-550-serien av pick-up trucks som tunge lastebiler. Dette utvalget av lastebiler omfatter Ford Excursion, King Ranch og andre. Disse lastebiler har vært markedsført for privat og kommersiell bruk, og denne linjen av lastebiler er fortsatt i salg i 2010. lastebiler er allsidig, med mange flere alternativer og personlige tilpasninger tilgjengelig for å sikre at F550 passer kundens behov.

Motor og drivstofftank

F-550 er tilgjengelig i tre motorstørrelse. Standardmotoren først utgitt var en 5.4L Triton V8-motor med aluminium hoder. Denne motoren produserer 300 hestekrefter. Den første oppgradering tilgjengelig var en 6.8L Triton V10, med aluminium hoder. Denne motoren er litt kraftigere, noe som gir føreren 355 hk. Den endelige oppgradering tilgjengelig var 6.0L Strøm Stroke Diesel V8. Denne motoren er ikke så kraftig, som bare gir 325 hk, er imidlertid forbruket mindre, og det er billigere i forhold til petroleum. Standard tank størrelse for alle F-550 modeller er 40 liter. Dette kan oppgraderes med en sekundær tank holder 19 liter for en ekstra kostnad.

Styring og bremser

F-550 bruker en strømresirkulerings ball system med et samlet forhold på 17: 8. Med dette systemet F550 besitter en fortauskant til fortauskant venderadius på 42,3 fot for vanlig drosje. De større modellene har en større svingradius, med super førerhuset blir 54,8 fot og mannskapet cab er 57,8 fot. Det er variasjoner som er avhengige av bilens oppgraderinger og ekstrautstyr.

Seating Dimensjoner

Den F550 rekke lastebiler kommer med et utvalg av førerhus størrelser. Det er tre størrelser av førerhus tilgjengelig; super cab, crew cab og vanlig drosje. Den vanlig drosje, som er den minste, sitter bare to, med en tredje halv sete. Den super cab og mannskap cab er begge designet for å sitte flere personer, med hver holder fem fulle seter og en halv-sete. Benplass forblitt den samme i alle drosjer, 41,1 kubikkfot, men takhøyde krøp opp fra vanlig drosje til mannskapet cab.