2000 Dodge Dakota Bilberging Specs

2000 Dodge Dakota Bilberging Specs


Dodge Dakota har gått gjennom mange overhalinger gjennom årene. Noen ganger var det en liten lastebil med god gass kjørelengde, perfekt for verktøy rundt, men med litt slepekraft. Andre ganger har det vært en ustoppelig på veien, i stand til å hale noen av de største belastninger rundt for sin størrelse. 2000 Dakota - gjort under en åtte års periode da Dakotas noen ganger ble referert til som "Baby Rams" i referanse til sine kraftige storebrødre - falt i sistnevnte kategori.

flere valg

2000 Dodge Dakota kom med flere alternativer for sin motor. Den minste var en 3,9-liters firesylindret som fulgte med manuell eller automatisk girkasse. I middle.was en 4,7-liters V-8, også i manuell eller automatisk. Og på toppen av linjen var en 5,9-liters Behemoth V-8, med automatgir bare. Disse V-8s var de eneste som er tilgjengelig i Dakotas størrelsesklasse, og lagt hestekrefter og dreiemoment til disse allerede kraftige mellomstore lastebiler.

tøffere Trucks

All denne kraften ville vært ubrukelig med en lastebil kropp som ikke holder opp til stammer av veien, men 2000-Dakota var mer enn klar for utfordringen. Dodge ingeniører innlemmet bevist Ram ramme utforming i Dakota, og tiltak ble også tatt for å øke vridningsstivhet. Fire millioner miles av testene ble kjørt for å sikre Baby Ram var tøff som sin full størrelse bror.

Små Trucks, Big Masse

Alt som omstruktureringen og testing betalt seg enormt for 2000 Dakota, som skrøt noen av de beste tauing specs tilgjengelig. Den 3,9-liters kunne taue maksimalt 4900 pounds, den 4,7-liter var i stand til å hale opp til 6.100 pounds og top-of-the-line 5,9-liter kan taue opptil 6.350 pounds. 2000 Dakota, for sin størrelse, kan crow om å ha noen av de høyeste trailer tauing kapasitet og høyeste brutto kombinert vekt rangeringer; det tilbys også en av de beste ritt og gode kjøreegenskaper. The Dakota har vært en av Dodge mest populære tilbudene i mange år, og en av sine beste år var 2000. Det er ikke rart at modellen ble nominert til det nordamerikanske lastebil av året.