2000 Chevrolet 2,4 DOHC Motorspesifikasjon

2000 Chevrolet 2,4-liter, dual-overhead-cam motor ble brukt i amerikanske bilprodusenten sin Cavalier linje av sedans og coupes. Denne motoren var en første for Cavalier linjen på flere måter, sports ny teknologi i et forsøk på å forbedre Cavalier image som en av landets unsafest biler i en ulykke, ifølge Cars Directory.

motorytelse

2000 Chevrolet doble overliggende kamaksler motor sport 16 ventiler med en maksimal 150 hestekrefter ved 5600 rpm. Maksimalt dreiemoment for motoren priser på 155 ft.-lb. på 4400 rpm. Hver av motorens fire sylindre har fire ventiler. 2000 Cavalier var den første modellen i år tilbyr bare en firesylindret motor, ifølge Cars Directory nettstedet. Tidligere modell år gjennomført muligheten til en seks-sylindret motor. Boring og slaglengde målt til 3,46 inches av 3,85 inches.

Sende alternativer

Standarden overføring for 2000 2,4 DOHC var en fem-trinns manuell. Kjøpere hadde muligheten til å oppgradere til en fire-trinns automatisk. En manuell girkasse kan ha vært mer attraktivt for de sjåførene som ønsket å behandle kupé i en sportslig måte, mens automatgir gitt et alternativ for de sjåførene som ikke higer skiftende kontroll. Bilens drivverk var front-wheel-drive med standard servostyring.

Bremser og fjæring

En blokkeringsfrie bremser var standard på Chevy Cavalier modeller produsert i 2000 årsmodell. Bilen har også skivebremser foran og bak trommelbremser. Forhjulsopphenget er en uavhengig system for bedre egenskaper og bak på bilen med en semi-uavhengig fjæring for økt rug-hugging evne.