2000 Buick Le Sabre Starter instruksjoner for utskifting

2000 Buick Le Sabre Starter instruksjoner for utskifting


Hvis 2000 Buick Le Sabre ikke vil fyre opp, kan du ha en dårlig starter. En auto deler butikken kan bekrefte at starteren må skiftes, men først det må fjernes.

Bruksanvisning

1 Koble kabelen fra den negative batteripolen. Dette vil eliminere muligheten for å bli sjokkert når du håndterer start elektriske forbindelser. Det løsner også motorens kjølevifte, som kan starte opp selv når bilen er slått av, forårsaker skade. Vent minst 15 minutter etter å kople fra den negative batterikabelen før du fortsetter.

2 Starteren er nær fronten av motoren, ved overføringen. Se etter de to hoved boltene som kobler starteren til svinghjulet. Hvis du er usikker på hva en forrett ser ut, er det omtrent halve størrelsen av en fotball og den eneste bilen del med to sylindriske metalldeler sammenføyd, en større enn den andre. Du kan også spore den elektriske ledningen fra den røde batteriterminalen, som deler like forbi batterihuset, med en del går til dynamoen og den andre fører til starteren.

3 Ved hjelp av en pipenøkkel, fjern de to små nøtter som holder ledningene til starteren. Dette vil gi mer plass til å jobbe med boltene koble starteren til svinghjulet. også fjerne den elektriske tilkoblingen kategorien som går fra bilens elektriske system til starteren selv.

4 Fjern plastdekselet bak starteren. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne de tre skruene for plastdekselet. Disse skruene er også formet som bolter, så hvis du har problemer med å åpne dem med en skrutrekker, kan du bruke en socket verktøy med en pivot hode.

5 Bruk en pipenøkkel til å fjerne boltene som forbinder starteren til svinghjulet og løft av startmotoren. Du kan nå bringe den til en auto deler butikken for gratis testing og kreditt for sin kjerne hvis du kjøper en erstatning.

6 Sett inn det nye starteren inn i Le Sabre. Bruk en pipenøkkel til å stramme skruene. Clip den elektriske tilkoblingen kategorien av den nye starteren til kategorien som går fra bilens elektriske system. Skru på plass plast dekker bak starteren. Sveiv bilen for å se om den starter. Hvis den ikke gjør det, kan det hende du har feil justert starteren med svinghjulet. Fjern starteren og sett igjen.