1999 Toyota 4Runner Bremsebelegg Installasjon

The 1999 Toyota 4Runner leveres som standard med forhjuls, anti-lock skivebremser. Bremsesystemet består av bremseklosser, som er presset mot de fremre rotorene å bremse, og til slutt slutte, 4Runner, under bremsing. Den bremsekloss materialet slites tynne etter miles av stress og varme og bør skiftes ut, som anbefalt av Toyota, hver 40.000 miles. Du kan ha putene erstattet av en profesjonell brems mekaniker, eller du kan spare penger ved å utføre vedlikeholdet selv.

Bruksanvisning

1 Parker 4Runner på et flatt underlag. Plasser dekkblokker bak forhjulene. Løsne lug nuts med lug skiftenøkkel. Plasser jekken under rammen av kjøretøyet, og løfte forhjulene av bakken, minst tre inches. Plasser bukker under akslene, og senk Toyota på tribunen.

2 Fjern lug nuts, og ta av hjulene. Plasser C-klemmen på den høyre bremse caliper. Caliper huser bremseklossene og passer rundt rotoren. Plasser klemmen på utsiden av bøylen og mot indre-mest bremsekloss. Sveiv klemhåndtak, for å presse puten mot siden av bøylen. Den caliper stempel vil bli deprimert inn i siden av bøylen, slik at du kan fjerne bremseklossene og gi rom for de tykkere, nye bremseklosser.

3 Fjerne den C-klemme. Fjern de to caliper glideboltene på baksiden av bøylen, med en 14 mm fastnøkkel. Løft caliper og bremseklossene fra rotoren.

4 Skyv de to bremseklosser fra caliper. Inspiser caliper og rotor for slitasje eller skade. Tungt scoret rotorer bør skiftes ut.

5 Påfør brems fett på baksiden av de nye bremseklosser. Skyv pads i bøylen. De smurte sidene skal vende utover. Erstatt bøylen over rotoren, og skru inn caliper bolter. Sett på hjulet på hjulboltene, og skru på lug nuts, for hånd.

6 Flytt til venstre brems, og gjenta trinn 2 til 5, for å erstatte bremseklossene. Sett på høyre hjulet, og skru på lug nuts. Løft 4Runner, med jack, og fjerne jack stands. Senk dekkene til bakken, og stram tappene med lug skiftenøkkel.

7 Start motoren. Trykk bremsepedalen, gjentatte ganger, inntil pedal respons tilbake til det normale. Trekk hetten utløserspaken under dashbordet på førersiden, og flytte til fronten på bilen.

8 Løft panseret. Fjern master sylinderen cap, som ligger på høyre side av Toyota motoren. Plasser en trakt inn i beholderen og fylle reservoaret med bremsevæske, etter behov. Fjern trakten, og sett på lokket. Lukk 4Runner panseret.