Honda Keyless Remote Programmering Instruksjoner

Honda Keyless Remote Programmering Instruksjoner


Du kan raskt programmere en ny nøkkelfri fjernkontroll for deg selv din Honda hvis du har instruksjonene. Det er egentlig ingen variasjon i instruksjonene mellom Honda bilmodeller, bare mellom år. Ett sett med instruksjoner gjelder eldre år, mens en annen gjelder nyere modeller. Fortjeneste av å gjøre programmeringen selv er at det sparer deg fra å bli belastet for tjenesten til forhandleren, som kan kjøre deg over $ 100 per nøkkel.

Bruksanvisning

nyere Years

1 Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon (posisjon II).

2 Trykk enten "Lock" eller "Lås opp" -knappen på fjernkontrollen. Fjern du bruker trenger ikke være en programmert fjernkontroll. Du må gjøre dette innen fem sekunder, eller programmeringen vil ikke lykkes

3 Vri tennings til "Lock" (posisjon 0).

4 Gjenta trinn 1 til 3 to ganger med samme fjernkontroll.

5 Vri tenningsbryteren til "On".

6 Trykk enten "Lock" eller "Lås opp" -knappen på fjernkontrollen. Bilens datamaskin vil låse og låse opp elektriske låser hvis du har lagt inn i programmeringsmodus.

7 Trykk på "lås" eller "Lås opp" -knappen på hver fjernkontroll som du ønsker å programmere. Fortsett å trykke til du får bekreftelse fra datamaskinen i form av en annen makt lås syklus. Når du hører det, kan du gå videre til å gjenta Trinn 7 med neste fjernkontroll.

8 Vri nøkkelen til "Lock" for å gå ut av programmeringsmodus.

eldre år

9 Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon.

10 Trykk på "Valet" -knappen på radio, som ligger mellom "AM / FM" og "CD / Tape" knappene.

11 Trykk på en knapp på hver fjern du ønsker å programmere for maksimalt fem fjernkontroller. Gjør dette innen 20 sekunder etter å trykke på valgknappen.

12 Vri tenningsnøkkelen av for å gå ut av programmeringsmodus.

Hint

  • Honda-modeller er delte om når de gjorde overgangen fra ett sett med instruksjoner til den andre. Hvis bilen ble gjort på slutten av 90-tallet, så det kan være lurt å prøve begge sett med instruksjoner. Etter 2000, bør det første settet med instruksjoner fungere for alle modeller. Selvfølgelig, hvis det ikke er "Valet" -knappen på radioen mellom AM / FM og CD / Tape-knapper, så du er trygt å anta det andre settet med instruksjoner gjelder ikke for bilen din.