1999 Lincoln Town Car Spesifikasjoner

The Town Car gjorde sin første opptreden for Lincoln i 1981, opprettholde den tradisjonelle utseende og stil som hadde vært Lincoln kall-kort siden 1960-tallet. The Town Car fått en moderne re-design i 1998, sammen med en ny chassis. 1999-versjonen debuterte med sidekollisjonsputer og fem nye eksteriørfarger

motor~~POS=TRUNC

1999 bil kommer i tre utstyrsnivåer: Executive, signaturen og Cartier. The Executive og signatur tilbyr en standard 4,6-liters V8-motor med 205 hestekrefter og 280 fot-pounds av dreiemoment. Cartier leveres som standard med en 4,6-liters V8-motor med 220 hestekrefter. Alle modeller leveres med fire-trinns automatisk overdrive girkasse og to ventiler per sylinder. Den 205-hestekrefter motorer har en 10 til en kompresjonsforhold, mens den 220 hestekrefter motoren har en 9,4 til 1-komprimering forhold.

Drivstofføkonomi

Alle tre trims holder 19 liter drivstoff. Hver motor oppnår 17 miles per gallon i byen og 24 miles per gallon på motorveien.

Passasjer og Cargo Room

Alle tre trims tilby 20.60 kubikkfot lasteplass tilgjengelig. De har også plass til seks personer i 112.30 kubikkfot av innvendig plass. Alle trimmer tilby skinn multi-justerbar strøm seter; 39.20 inches av headroom er tilgjengelige i forsetet, mens 37.50 inches er tilgjengelig for baksetepassasjerene. Forsetet tilbyr 42.60 inches med benplass mens baksetepassasjerene får 41,10 inches.

Sikkerhets egenskaper

Barnesikring funksjoner og dørlåser leveres som standard på alle tre trims. ABS og traction kontroll er også standard for å hindre kollisjoner. I tilfelle det oppstår en kollisjon, sjåfør, passasjer og foran Sidekollisjonsputer med hodebeskyttelse er alle standardfunksjoner.

Tilleggsfunksjoner

Alle tre trims kommer med flere funksjoner for å bidra til å forbedre komfort og underholdning verdien av kjøretøyet. Hver trim kommer med en standard radio og kassettspiller. Cruise control, air condition og rattet montert kontroller er også standard alternativer på hver trim.