1999 GMC vil ikke starte

Du får inn i 1999 GMC, vri tenningsnøkkelen og alt du hører er flere klikkelyder. Den klikkelyder betyr starteren solenoid i GMC prøver å engasjere starteren giret ligger inne på startmotoren. Batteriet og tenning fungerer fint, men enten solenoid eller startmotoren er defekt. Det er en test du kan fullføre for å finne ut hvorfor din 1999 GMC ikke vil starte.

Bruksanvisning

1 Finn starteren under GMC. På alle 1999 GMC modeller som Sierra og Savana starteren boltene til transmisjonshuset på førersiden av bilen. De starter solenoid boltene til toppen av startmotoren.

2 Finn de to ledningstilkoblinger på baksiden av starteren solenoid. En ledning kontakten har en ledning som går til tenningslåsen. Den andre kontakten har en ledning som går til startmotoren. Plasser en skrutrekker tvers av både metall kontakter for å kortslutte den magnet. Dette hindrer at magnet fra skyve starteren giret inn i motoren, men det gjør at startmotoren for å slå på.

3 Fortell den andre personen til å starte motoren i 10 sekunder. Hvis startmotoren slår seg på og brummer, startmotoren fungerer fint og magnet er defekt. Hvis starteren ikke klarer å slå på eller går midlertidig, er startmotoren defekt og magnet er fine.