Hvordan veggfeste en 52 tommers LCD-

Hvordan veggfeste en 52 tommers LCD-


Montere stor, 52-tommers klassen LCD-TV til en vegg kan øke ledig plass i et rom, samt øke din opplevelse. Montering disse store TV-er, men krever litt planlegging, en viss komfort nivå med hjelp av en drill og ved hjelp av en venn eller et familiemedlem. Tar de riktige forholdsregler før du veggmontering vil sikre at TV-en skal være trygt og sikkert i mange år framover.

Bruksanvisning

Forbereder å montere TV

1 Bestem deg for hvor du ønsker å montere TV-en. Store flatskjerm-TV blir sett best på omtrent sitter øyehøyde. Monterings det noe høyere bærer risikoen for nakkebelastningen, eller en redusert synsvinkelen eller bildekvalitet.

2 Tenk rombelysning. Monter TV-en unna direkte lyskilder, for eksempel en lys ligaen eller vindu. LCD-skjermer har en tendens til å reflektere mye lys, men mange av dem har anti-reflekterende skjermer for å redusere dette problemet.

3 Velg et veggfeste kompatibel med TVen. Din 52-tommers klassen TV er kompatibel med mange forskjellige typer veggfester - sjekk i bruksanvisningen for en liste over godkjente fester eller velge en type basert på de funksjonene du trenger. Pass alltid på at den valgte typen er kompatibel med modellen, størrelsen og vekten av TV-en.

4 Bestem deg hvor du skal kjøre kabler. Hvis du kjører dem gjennom veggen, bore de nødvendige hullene på forhånd, bak A / V-utstyr og TV. Også vurdere å kjøpe stikkontakt deksler med audio / video kontakter for å sikre at alt er rent, trygt og funksjonell. Kjør aldri TV-ens strømledning inne i veggen, som det ikke er vurdert for i-vegg bruk og kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. I stedet ansette en elektriker til å installere en stikkontakt bak TVen.

Monter TV-en din

5 Fest braketten til baksiden av TV-en. En 52-tommers TV-stativ vil generelt ha to stykker som festes til TVen. Ved hjelp av den medfølgende maskinvare og skruer, stille opp hver del av fjellet på baksiden av TV-en og skru dem på sikkert og jevnt.

6 Bruk stud finder for å finne tre studs i veggen. Markere sin posisjon med en blyant. En høy kvalitet stud finder vil bedre finne midten av hver stud, for en mer sikker installasjon. En 52-tommers LCD-TV kan vekt i overkant av 80 pounds, så bruk to studs å riktig støtte vekten og størrelsen på TV.

7 Ved hjelp av de medfølgende skruene, midlertidig feste veggparti av veggfeste på baksiden av TV-en. Mål avstanden fra festet til toppen av TV-en, deretter måle høyden på TV. Ved hjelp av disse målingene, finne ut nøyaktig hvor veggparti av fjellet må være, slik at TV-en er montert på riktig sted. Bruk stud blyantmerker for å markere nye punkter hvor veggfeste vil bli installert.

8 Ta av veggparti av fjellet fra TV og installere den på veggen. Linje opp på fjellet med merkene i trinn 3, og skru den på en sikker måte med en skrutrekker eller drill. Bruk nivå for å sikre at det er rett.

9 Fest TVen på veggen mount. Ved hjelp av en venn eller et familiemedlem, forsiktig løfter TV mot veggen, stille opp monteringsbraketter, og fest TV. Bruk brettet på nytt for å sikre at det er rett. La den henge i noen timer før bruk for å kontrollere at alt er trygt.