1999 Ford Taurus Kode P1744

En sen-modell Taurus kaster en kode P1744 ringer som middag klokken til overføring verksteder - og sjansene er, klokkene ringer for deg. Tilbake i 1980, Ford begynte en feiende initiativ til å konvertere nesten alle sine biler til forhjulsdrift, og selv Mustang hadde en nær pensel med svøpe FWD. Den ramaskrik som holdt Mustang bak-stasjonen hadde mye å gjøre med entusiast klager, men like mye å gjøre med Fords front-stasjonen transakselen problemer.

kode P1744

Kode P1744 leser som "Torque Converter Clutch System Stuck på OFF", som betyr at clutchen i momentomformeren ikke er engasjerende i fjerde gear. TCC clutch låser motoren til overføring i fjerde gir, bidrar til å forbedre drivstofføkonomien. Det vil som regel ikke klarer å engasjere når overføring væske trykket er for lavt enten på grunn av lavt væske, overopphetet eller utslitte væske, intern overføring segl lekkasje, en utslitt pumpe eller overføring drivakselen eller en døende momentomformer. Problemet kan også ligge i ventillegemet som styrer overføring fluidtrykk, eller i momentomformeren lock-up solenoider seg selv.

Ford har lenge vært klar over problemene med denne transaksel, og utstedte teknisk service bulletin 03-12-3 å dekke det. Du finner den i Resources. Når du får denne koden, er neste skritt å ta overføring til en butikk for å få den trykktestes. Det vil bidra til å fortelle deg om det er en av de beryktede press problemer, eller en maskinvarefeil med omformer eller omformer solenoider. Men denne koden er vanligvis et tegn på forestående overføringsfeil, så ikke bli for overrasket om butikken forteller deg at du er i for enten en ny omformer, en ny overføring eller begge deler.