Hvordan overføre Vinylplater til en CD

Hvordan overføre Vinylplater til en CD


Mye av det som opprinnelig ble utgitt på vinylplater har blitt re-utgitt på CD. I mange tilfeller trenger du ikke å bry deg med å overføre dine vinylplater til CD selv hvis du er villig til å bare kjøpe det igjen. Det kan være at sjelden perle i samlingen din som ennå ikke er remastret på CD med forlaget som eier den. Du kan brenne en hjemmelaget kopi av lyden fra vinylplate til en CD selv ved å henge opp en post platespiller til en CD-brenner.

Bruksanvisning

1 Hook opp din rekord platespiller til CD-brenneren. Hvis du bruker en receiver, bruke et sett med RCA-kabler for å koble lydutgangen fra CD-brenneren til hvilken som helst lyd panel på baksiden av audio-mottaker som har både en inngang og utgang. Sett den andre enden av kablene inn inngangskontaktene på at panelet. Bruk et annet sett med RCA-kabler for å koble lydutgangen (på samme panel) fra audio-mottakeren til lydinngangen på CD-brenneren. Koble lydkablene er koblet til posten platespiller til lydinngangskontaktene på en av dine audiomottakerens øvrige paneler. Hvis du ikke bruker en receiver, bare koble lydkablene er koblet til posten platespiller til lydinngangskontaktene på baksiden av CD-brenneren. Deretter kobler til et sett med hodetelefoner i CD-brenneren, slik at du har muligheten til å høre lyden kommer gjennom eller fra CD-brenneren.

2 Slå på CD-opptaker, platespiller og audiomottakeren (hvis aktuelt). Hvis du bruker en receiver, trykker på kildeknappen som gjelder for posten platespiller.

3 Still inngangskilden på CD-opptaker til "analog" eller hva du setter CD-brenneren har utpekt for RCA-innganger.

4 Sett inn en tom CD-R-plate i CD-brenneren. Plasser vinyl posten du ønsker å overføre til en CD på platespilleren.

5 Sett CD-opptaker i posten standby-modus. Vanligvis dette gjøres ved å trykke på "Record" og "Pause" på CD-opptakeren. Begynn å spille vinyl posten som du overvåke rekordnivå på CD-brenneren. Sørg for at dine nivåer ikke sprette for langt i den røde (over 0 dB), eller det vil føre til "klipping" (en dårlig forvrengning av lydsignalet). Bruk tallknappen på CD-opptakeren justere opptaksnivåene etter behov.

6 Cue posten til stedet der du ønsker å starte opptaket, deretter forsiktig heve posten nålen over køen spot. Begynn opptaksmodus på CD-opptaker (vanligvis oppnås ved å trykke på "Record" og "Play" på CD-opptaker) og deretter starte avspilling på platespilleren. Trykk på "Stop" på CD-brenneren når du er klar for å stoppe opptaket.

Hint

  • Med mindre CD-brenneren har en funksjon som lar deg sette inn sporpunktene manuelt på fly, bør du stoppe CD-brenneren på slutten av hver sang spilles på vinyl posten slik at et spor mark kan genereres. Deretter gjentar du trinn 6 for å spille neste sang. Ikke glem å sluttføre CD-R-plate når opptaket er ferdig (trykk "Finalize" på CD-brenneren, og trykk "Enter".)