1999 Expedition Bremseproblemer

Recall data og forbruker klage informasjon viser at 1999 Ford Expedition, en sport utility vehicle, var utsatt for brems problemer som er spesifikke for tekniske problemer, inkludert problemer med blokkeringsfrie bremsesystemet. Slike problemer førte til en tidlig tilbakekalling av kjøretøyet i 1998.

Utgave

Ford tilbakekalt 1999 Expedition på grunn av defekte mekaniske problemer med holdeklemmene. Holde klipp i noen av kjøretøyene manglet; andre ble delvis installert. Holdeklemmene holder hovedsylinderen støtstengene på plass, slik at de kan koble seg til bremsearmen pedalen.

Betydning

En mekanisk problem med holde klipp kan påvirke bilens evne til å bremse innen kort avstand. Derfor det økte sjansene for 1999 Expedition kolliderer med andre kjøretøy.

ABS Lys

Blokkeringsfrie bremser (ABS) varsellys bør aktivere for å indikere en mekanisk feil i ABS. Ifølge klager fra eiere av 1999 Expeditions på nettstedet FordForum, ville ABS varsellys aktivere på skjermen uten tilstedeværelse av en feil i bremsesystemet. Med denne typen feil, kan en av ABS sensorene må erstatte.

bremse~~POS=TRUNC Kabler

En ekspedisjon eieren rapportert til nettsiden forbrukersaker som på bare 31 600 miles bremsekablene gikk ut på kjøretøyet. Bremsekabler spille en nødvendig rolle i parkering og låse ekspedisjonens bakhjulene for å hindre den fra å rulle når bilen hviler på en skråning.