1999 Dodge Dakota: Glass Installasjonsveiledning for The Doors

1999 Dodge Dakota: Glass Installasjonsveiledning for The Doors


Hvis glasset i 1999 Dodge Dakota blir skadet, må du installere et nytt glass i døren selv. Foruten å skaffe riktig størrelse glass, du trenger bare noen få grunnleggende verktøy som kan bli funnet på ditt lokale auto deler butikken. For å installere glass i en dør bør ta deg omtrent en time å gjøre etter at du allerede har hatt den gamle glass fjernet.

Bruksanvisning

1 Pop opp panseret og ta den negative batterikabelen ved å løsne mutteren på toppen med en skiftenøkkel.

2 Sett inn en hektet verktøy i hullet bak vinduet sveiv for å løsne klips for manuelle vinduer. For elektriske vinduer, lirke opp trim panel med en trim pinne og trekk ut alle elektriske koblinger.

3 Skru ut skruen bak håndtaket med en stjerneskrutrekker. Fjern skruene festet til trim panel med skrutrekkeren.

4 Trekk opp på trim panelet og koble de elektriske tilkoblingene bak det.

5 Skrelle av plast skjoldet bak det veldig forsiktig slik at det ikke rive.

6 Skru skruene festet til døren høyttalere og ta av dekselet og høyttaler fra døren. Koble de elektriske kontaktene bak på høyttaleren.

7 Lirk opp på tetningslister på toppen av døren ved hjelp av en flat skrutrekker.

8 Løsne boltene på vindusglass kjører kanaler som bruker en Torx skiftenøkkel. Fjern boltene bak der den gamle vinduet ble ved hjelp av en pipenøkkel.

9 Sett den nye glass i døren inn i kanalen og plassere den i regulatoren. Installer mutterne med pipenøkkel til å holde glasset på plass.

10 Sett kanal boltene tilbake og stram med en Torx skiftenøkkel. Skyv tetningslister tilbake på plass og sett høyttaleren.

11 Reverse trinnene over for å sette døren sammen igjen.