1998 Polaris Indy 500 Spesifikasjoner

1998 Polaris Indy 500 Spesifikasjoner


I 1998 Polaris Industries fortsatte sin tradisjon for å produsere mest solgte snøscootere ved å slippe Polaris Indy 500. '98 Polaris Indy 500 er neste generasjons modell av en annen populær Polaris snøscooter linje, Classic, som er en touring snøscooter som lar deg å dekke lange avstander samtidig gi deg både komfort og stabilitet.

Kropp

Tre farger var opprinnelig tilgjengelig - svart (standard fabrikk farge), hvit og en to-tone blå gran som falmet inn i en lys metallisk safir. De to-tone farget modell og den hvite modellen fikk en mid-høyde frontruten og en litt lengre sete enn standard svart modell.

Motor

Alle '98 Indy 500s var forhåndsinstallert med Polaris 488cc væskekjølt twin motor, som var utstyrt med to 38-millimeter forgassere og en kondensator utladning (CD) tenningssystem. En P-85 kjøring clutch med en 0,75 "bred drivkjede drevet sporet, noe som tilsvarer en snøscooter dekk.

Spor

Den '98 Indy 500 var utstyrt med en Lightning spor som var pakket rundt XTRA-10 foran og bak suspensjoner. Den bakre opphengssystem tilbudt 10,2 inches av reiser og var utstyrt med en justerbar Indy Shock absorber. Forhjulsopphenget tilbudt 9,5 inches av reiser og var utstyrt med nitrogen celle sjokk, en torsion bar og kontrollert roll senter (CRC) styring pakken. Barnekonvensjonen styring pakken reduserer scrub (lateral bevegelse av snøscooter ski) og bump (sideveis bevegelse av skiene gjennom suspensjon). Skivebremser ble utstyrt på alle Indy 500-modeller.

Egenskaper

En 11,8 gallon gass tank var standard på alle Indy 500-modeller. Ekstra funksjoner inkluderer EZ steer ski karbider å forbedre håndtering, håndvarmere, styret tommelvarmer, et speedometer (med en tur meter), en turteller og halogenlykter.