1998 Chevy Tahoe: Front Differential Problemer

1998 Chevy Tahoe: Front Differential Problemer


Chevrolet Tahoe, en full-size sport utility vehicle (SUV) tilgjengelig i firehjulstrekk, ble introdusert i 1995. Til tross for at den høyest rangerte, full-size SUV med "US News and World Report," Tahoe er ikke unnta fra mekaniske problemer. Spesielt lider 1998 Tahoe fra differensial problemer.

trans

Chevrolet teknisk service bulletiner (TSBs) indikerer at trans lekkasje er en felles front differensial problem på 1998 Tahoe. TSBs rapporterer at transaksel, en mekanisme som kombinerer overføring og differensial, lekkasjer fra sine akseltetninger.

symptomer

Overføringsproblemer er en indikator på bakakselen kan være utett. Trans lekkasje kan skape en mangel på smøring, noe som kan føre til overføring glidning og vanskelighets skifte gir.

Løsning

Den vanligste årsaken til transaksel lekkasje er en ødelagt trans segl, som krever erstatning. Hvis en sel er ikke den skyldige, kan oljepanne pakning erstatning være nødvendig. En siste utvei i trans reparasjon er transaksel erstatning, noe som kan koste oppover på $ 2700 (per mars 2011) i henhold til Auto MD.