1998 Chevrolet Silverado Bremse Box Installasjon

Chevrolet C / K-serien er en familie av full-size pickup lastebiler som General Motors har produsert siden 1960. Silverado var toppen trimme nivå for 1998 C / K lastebiler, og General Motors oppgraderte den til en egen modell som begynner med 1999 modell år. 1998 Silverado leveres som standard med en blokkeringsfrie bremser (ABS), som gjør at bilen til å stoppe mer effektivt under krisetilstander. Den elektrohydraulisk kontrollenhet (EHCU) kontrollerer mengden av bremsekraften til å gjelde hvert hjul.

Bruksanvisning

1 Finn EHCU i motorrommet på venstre side av motoren. Det er den svarte boksen med fire bremseslanger kjører til det.

2 Løsne kontaktene for elektriske ledninger fra EHCU. Koble beslag for bremseslanger med en pipenøkkel og løsne bremseslanger fra EHCU.

3 Koble festeboltene for EHCU brakett med en pipenøkkel og fjern braketten fra kjøretøyet. Fjern festeboltene fra EHCU og løsne EHCU fra braketten.

4 Installer den nye EHCU på braketten og skru til festeboltene til 5 fot-pounds med en momentnøkkel. Koble EHCU braketten til kjøretøyet og stram festeboltene for braketten til 33 fot-pounds.

5 Koble bremseslanger til sine opprinnelige posisjoner på EHCU og stram utrustning til 16 fot-pounds med en momentnøkkel. Fest de elektriske kontaktene for EHCU sikrer tilkoblingene er sikre.

6 Koble en TECH-en skanning verktøy til bilens datalink-kontakt. Luft EHCU ventil med tre J-39177 verktøy og korrigere eventuelle ABS feil rapportert av skanneverktøy. En profesjonell mekaniker ville normalt utfører dette trinnet.