1997 V6 Mustang Specs

1997 V6 Mustang Specs


For over 45 år Ford Mustang har vært en ledende sportsbil for forbrukere som er interessert i amerikansk ytelse. Flere modeller av Mustang gjennom årene har kjennetegnet mindre, mer drivstoffeffektive motorer. Den 3.8L V6 tilbys i 1997 Ford Mustang var grunnmodellen tilgjengelig for forbrukerne.

Opptreden

Mens resultatene av grunnmodellen Mustang tilgjengelig i 1997 var ikke den sterkeste funksjon, 3.8L V6 motor skrøt 150 hestekrefter og 215 ft / lb dreiemoment. Motoren ble utviklet i 1994 etter tidligere grunnmodeller omtalt inline firesylindrede motorer. V6 bro over gapet mellom forbrukere på jakt etter drivstoffeffektivitet og de som leter etter ytelse. De fem-trinns manuell girkasse kom standard i denne basismodellen av Mustang, og en valgfri fire-trinns automatisk ble gjort tilgjengelig for en utvidet pris.

håndtering

Som enhver skikkelig sportsbil, 1997 Ford Mustang V6 har imponerende kjøreegenskaper og fjæringsegenskaper. For stopper og bremse plikter, denne modellen Mustang har fire hjul skivebremser, med de bakre skivebremser med en ventilert system for å holde dem konstant avkjølt under kjøring. Forhjulsopphenget er utstyrt med en uavhengig stabilisator bar matchet med spiralfjærer for å holde servostyring optimalisert. Bakhjulsopphenget har en rigid stabilisatorstag med spiralfjærer også. Selv om ikke så spennende som sin større bror modeller med V8, er akselen forholdet mellom V6 modell 2.73: 1.

Utseende

Basismodell Mustangs i 1997 kom standard med 15-tommers legering, tri-eikers felger. I tillegg ble 16-tommers stjernemønster hjul tilbys som en oppgradering for de som leter etter en alternativ utseende. De fremre frontlykter kom standard med halogenpærer for eksepsjonell syn om natten. Ytterligere funksjoner oppgradering fra standard-modellen inkluderte en hekkspoiler, tåkelys for de fremre støtfanger og makt sidespeilene. Aerodynamisk redesignet i 1994 og litt endret i 1996, Ford Mustang har horisontale baklys linser, stiliserte hette scoops og generelle vanlig fôr unike for sportsbiler av denne typen. Konvertible var tilgjengelig i tillegg til standard coupe modellene.

Interiør

Standarden indre av 1997 Ford Mustang gjenspeiler i stor grad på eksteriøret, med en buet strek for et elegant utseende og en lav profil for fører- og passasjersetene. Det inneholdt klut seter foran og bak, en opplyst turteller display, sentrert tidsdisplayet, midtkonsollen lagring og koppholder system og fullt fungerende stereoanlegg med AM / FM radio tuning. For oppgraderingen, var en CD-spiller er tilgjengelig i stedet for standard hovedenheten, og elektriske vinduer, låser, sidespeil og forsetene er tilgjengelige i stedet for manuelle enheter.