1997 Mitsubishi Eclipse Power Steering Blødnings Prosedyrer

Servostyringen som brukes av Mitsubishi 1997 Eclipse avhengig av hydraulisk trykk for å redusere mengden av innsatsen som trengs for å styre i alle hastigheter. Hydrauliske systemer, men er utsatt for luftinfiltrasjon. Selv den minste av luftbobler kan skape en pute-lignende effekt som reduserer mengden av kraft som overføres fra den ene ende av en hydraulisk ledning til den andre. Dette er ofte følte seg som en plutselig økning i styringen, og høres ut som en avslørende stønn fra servostyring pumpe. Kan fjerning av luft gjennom en prosess som kalles luft blødning.

Bruksanvisning

1 Velg et nivå arbeidsområde og løfte Eclipse forhjul ut av bakken, ved hjelp av en jekk. Plasser bukker under underramme bak forhjulene, senk deretter Eclipse på bukker.

2 Åpne panseret og støtte den med hette prop stang. Skru av påfyllingslokket fra servostyring væske reservoaret, som ligger langs venstre side av motorrommet sett fra forsiden av Eclipse. Tørk av tanklokket peilepinnen med en heis-free butikk håndkle og sett inn peilepinnen inn i reservoaret før lokket hviler på reservoaret filler halsen. Trekk ut peilepinnen og kontroller væskenivået. Legg en til to unser Dexron-II automatgir væske hvis væskenivået er under minimumsnivået trykt på peilepinnen. Sett peilepinnen til side.

3 Trekk ut tenningsledning fra tennspolen pakken, som ligger på toppen av motoren. Hvis du arbeider på en turbolader utstyrt Eclipse, er tennspolen bak motoren.

4 Vri tenningsbryteren til på-stillingen, men ikke start motoren. Drei rattet helt fra venstre til høyre seks ganger for å slippe eventuelle luftbobler fanget i servostyring væske.

5 Tørn motoren i 15 til 20 sekunder mens du vrir rattet fra lås til lås for ytterligere å fjerne luft fra servostyringen. Gjenta tre ganger.

6 Skru av servostyring væske reservoaret påfyllingslokket og kontroller væskenivået med peilepinnen. Tilsett mer væske som er nødvendig for å heve væskenivået over minimums mark. Servokretsen er fortsatt fylt med luft hvis væskenivået har sunket mer enn 0,20 tommer, som vises på peilepinnen. Kontroller tilstanden av fluidet holdt i reservoaret. Væsken bør ikke inneholde luftbobler. Skru av påfyllingslokket på plass.

7 Tørn motoren igjen i 15 til 20 sekunder mens du vrir rattet fra lås til lås. Gjenta tre ganger, så sjekk væskenivået og tilstanden i væskebeholderen. Gjenta etter behov inntil luftboblene er ikke lenger gitt ut fra servostyring krets og væskenivået ikke lenger synker.

8 Vri tenningsbryteren av og deretter koble tenningsledning til tenningen coil pack. Start motoren, og slå styringen fra side til side. Stopp motoren når alle luftboblene har blitt utgitt. Det er nødvendig for å fullføre disse tilsynelatende overflødige trinn for å full blødningen prosessen.

9 Lukk hetten. Løft Eclipse ut av bukker, og senk den ned på bakken.

Hint

  • Ikke dra motoren rundt til mer enn 20 sekunder av gangen, eller du kan bli overopphetet og skade startmotoren.