Hvordan bytte batteri på Garmin Nuvi 200

Garmin Nuvi Global Positioning Systems (GPS) kommer med interne, oppladbare litium-ion-batterier. Mens de er ment å vare i hele levetiden til GPS, vil flere avgifter (spesielt halv kostnader) redusere kostnad-holdetid på batteriet. Hvis du har en Garmin Nuvi 200 med en svak eller dødt batteri, kan du endre det med et batteribytte kit.

Bruksanvisning

1 Ta av bakdekselet på Nuvi ved å skru de to skruene nederst til baksiden av saken med mini skrutrekker. Plasser saken avtrekker inne i sporet under der du bare fjernet skruene. Lirke opp igjen dekselet. Omgå hele saken til den løsner fra din Nuvi.

2 Koble de to kablene som kobler tilbake saken til den fremre delen. Ta ut det gamle batteriet.

3 Plasser to strimler av dobbeltsidig tape på toppen av det nye batteriet. Plassere den fast inne i Nuvi. Koble de to ledningene fra bakdekselet til de riktige stedene i hoveddelen.

4 Sett på bakdekselet ved å plassere den på toppen av hoveddelen og presse nedover fast, starter på toppen, slik at den klikker på plass. Fest skruene til den sitter. Start opp din Nuvi.

Hint

  • Skifte batteri på Garmin Nuvi vil mest sannsynlig gjøre garantien ugyldig. Ha dette i bakhodet når man beslutter å bytte batteri.