1997 Miata EGR Ventil Installasjon

Eksosen Resirkulasjonsventilen kobles til inntak manifold på 1997 Mazda Miata og gjenbruker delvis brent eksosgasser i motoren forbrennings sykluser. Dette forbedrer bilens utslipp rangeringer og drivstofføkonomi. Du kan ofte kjenne igjen en dårlig EGR av et kjøretøy problemer kode på instrumentpanelet. Du kan bytte ut EGR ventilen på 1997 Miata selv med et par verktøy, sparer tid og penger.

Bruksanvisning

1 Parkere Miata og slå av motoren. La motoren avkjøles i 20 til 30 minutter.

2 Trekk hetten utløserspaken, som ligger under streken. Løft opp på hjelpe panseret utgivelsen fangst under panseret og heve panseret. Støtt den med hette prop stang.

3 Finn gamle EGR ventil på passasjersiden av baksiden av inntaket manifold. Du kan gjenkjenne EGR ventil av kobber-farget disk omtrent to inches i diameter og en halv tomme tykk på toppen av enheten.

4 Trykk klemmen på den elektriske kontakten på toppen av EGR ventilen og trekk ut støpselet.

5 Komprimer slangeklemmen på enden av sugeslangen gummi som kobles til nippel på siden av EGR ventilen ved hjelp av en tang. Kople sugeslangen fra EGR ventil

6 Fjern de to boltene som fester bunnen av EGR ventil til inntaksmanifolden, ved hjelp av en skralle.

7 Fjern EGR ventil og kast den gamle enheten. Skrap gamle pakningsrester fra monteringsflaten på inntaket manifold.

8 Rengjør EGR ventil underlaget.

9 Påfør den nye EGR ventil pakning til inntak manifold monteringsflaten og montere nytt EGR ventilen. Orientere den nye EGR i samme retning som den enhet man fjernet.

10 Sett boltene og stram med skralle, inntil sikker.

11 Koble den elektriske kontakten til EGR ventilen. Komprimer slangeklemme på enden av gummisugeslangen med tang og koble slangen til brystvorten på siden av EGR ventilen.

Hint

  • Du kan alvorlig skade deg selv hvis du prøver å utføre reparasjoner på bilen når motoren er varm.