Tips om hvordan du Tørk invisibleSHIELD på en iPhone 4

Den ZAGG invisibleSHIELD er en gjennomsiktig beskyttende film lag som er installert på sidene og kantene på iPhone 4.0, blant andre enheter at produktet er produsert for. Fordi Film vil følge din iPhone for en lengre periode, er det viktig at du er presis og forsiktig når du installerer det på din iPhone 4.0.

SPRAYShield

Installer hver del av iPhone 4.0 invisibleSHIELD film én etter én. Hvis du er misfornøyd med sin plassering og trenger å justere det, kan du bruke en liten mengde "SHIELDSpray," en inkludert flytende kjemisk spray, for å lette omstilling og sørge for at det vil forholde seg til iPhone igjen. Bruk så lite SHIELDSpray som mulig; ellers vil det være fuktighet buildup mellom overflaten av telefonen og film, som fører til problemer når det gjelder tid til å tørke filmen slik at den fester seg til enheten sterkt.

miljø~~POS=TRUNC Dust

Støvpartikler og små biter av rusk, selv biter av hår, kan falle i mellom filmen og iPhone 4.0 overflate under installasjonen av invisibleSHIELD. Bruk en støv sprøyter eller rengjør området du skal bruke for installasjon før du begynner å bruke noen del av beskyttelsesfilmen.

hårføner

Bruk av oppvarmet luft utlevert fra en hårføner kan fremskynde tørkeprosessen når du installerer en Film. Den SHIELDSpray vil tørke raskere når det har oppvarmet luft brukes til det. Du må være forsiktig med å holde hårføneren en passende avstand fra enheten og dens beskyttende film. Nærmere enn noen få inches, og du risikerer å varme selve filmen eller potensielt overoppheting av enheten hvis du installerer det i et miljø som allerede har en høy omgivelsestemperatur.

Miljøer med lav fuktighet

Hvis du har brukt inivisbleSHIELD til din smak og alle kanter linjen opp til tilfredshet, kan du ta enheten med sin beskyttende film og la den sitte i en luftkondisjonerte rom i noen minutter. Klimaanlegg fjerne fuktighet og fuktighet i luften og vil fjerne fuktighet buildup mellom invisibleSHIELD filmen, SPRAYShield kjemisk limet og overflaten av iPhone 4.0. Det er viktig å merke seg at du ikke bør installere filmen i en luftkondisjonerte rom, men bare bruke den luftkondisjonerte rom for tørking del av installasjonsprosessen. Fuktigheten mellom filmen og enheten er hva kan du gjøre granulære justeringer til filmens posisjon slik at det samstemmes til din iPhone hjørner.