Hvordan justere Geo Tracker Brake Sko

De bakre trommelbremse sko i din GEO Tracker gir bremsekraft til bakhjulene samt parkeringsbrems. Når bremseklossene er ute av justering bremsepedalen vil føle lav og parkeringsbremsen kan ikke holde kjøretøyet. Riktig justering bremseskoene vil gjenopprette pedal høyde og parkeringsbrems. Denne prosedyren kan gjennomføres av den gjennomsnittlige hjem bilverksted entusiast i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Parker Tracker på et plant underlag og sikre forhjulene med bremseklosser. Hev bak på bilen med et gulv jack plassert under bakre differensial. Støtt GEO ved lavere den på bukker plassert under akselrørene. Frigjør parkeringsbremsen og fjern bakhjulene ved hjelp av en lug skiftenøkkel.

2 Skyv trommer av bremseklossene og legg den på bakken med friksjonsflaten vendt opp. Still justere måleren til den innvendige diameter av trommelen ved å løsne vingeskruen i midten av måleren og ekspandere mot innsiden av trommelen. Stram vingeskruen og ta den ut av trommelen.

3 Juster bremseskoene til å justere måleren drar på dem som det er gått over dem. Bruk en liten skrutrekker til å rotere Tracker er adjuster cam, bygget inn parkeringsbremsen spreader bar, som ligger mellom bremseskoene under hjulet sylinder. Slip trommelen over skoene. Juster etter behov til trommelen drar på skoene litt når den er slått. Gjenta for den gjenværende siden.

4 Installer hjulene og å trekke til mutrene ordentlig. Hev bilen av bukker med gulvet jack og fjerne tribunen. Senk GEO til bakken og dreiemoment til hjulmutrene til 80 ft-lbs ved hjelp av en momentnøkkel. Test stasjonen for å kontrollere at bremsene fungerer ordentlig og parkeringsbremsen holder.

Hint

  • Bruk vernebriller og arbeidshansker for å unngå alvorlige skader.
  • Unnlatelse av å støtte bilens vekt med bukker mens arbeider under det kan resultere i bilen skade og alvorlig skade.