1997 Honda Civic HX Problemer

1997 Honda Civic var en av de tidligste oppføringene i den kompakte bilen sjette generasjon av produksjon. HX var en av de mer avanserte trimmer, og det var bare tilgjengelig som en kupé. Den 1997 Civic HX - som en del av denne modellen år - er generelt ansett som en pålitelig bil, med bare to minnes, et mindre problem med motoren og svikt i noen markedet del produsenter å samsvare med motor sikkerhetsstandarder.

kollisjonsputer

Noen 1997 Honda Civic HXS kan ha passasjer foran kollisjonsputer moduler som ikke var montert riktig. Med duken dekker brettet kollisjonsputen gjemt for langt inn, kan dette føre til feil kollisjonsputen blåses opp, og dermed øke risikoen for skade snarere enn å redusere det under en kollisjon. Autoriserte forhandlere kan erstatte modulen for å hindre at dette skjer.

Motor

Unnlatelse av motoren ledningsnett er en sporadisk problem på 1997 Honda Civic HX. Det kan kortslutte under inntak manifold, forårsaker en av sikringene til å mislykkes. Dette fører til belysning av "Check Engine" lys og en uberegnelig speedometer. Per mai 2010, det koster å reparere motoren ledningsnett er rundt $ 10 med $ 84,50 for arbeidskraft, unntatt diagnostiske avgifter eller merverdiavgift.

utvendig Lights

Mer enn et dusin selskaper som spesialiserer seg på ettermarkedet deler laget frontlykter, baklykter og / eller lys vinkel for 1997 Civic HX uten rav side reflektorer, som bryter Federal Motor Vehicle Safety Standard nr 108. Fraværet av disse reflektorer reduserer belysning. Produsentene oppført av Office of Defekter Investigation ved National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) er Anzo USA, Poli-Auto, K2 Motor Corporation, Dope, Inc., Pro-A Motors, Inc., Tom Motorsport, Inc., Alfaotto Auto Tilbehør, E Speed ​​Racing, J & A Auto Accessories, CK Motorsport, Inc., AAI Motorsport, Inc., Tradesonic og Sabersport. Det er ansvaret til disse produsentene enten gjenkjøps lampene eller gi Honda eiere en tilbakebetaling.

Gulvmatter

Gulvet på førersiden av 1997 Honda Civic HX er utformet på en måte som gjør at det opprinnelige utstyret matte å forstyrre gasspedalen. Dette kan hindre at pedalen fra å vende tilbake til hvilestilling. Autoriserte forhandlere må sørge for at matten er utstedt av Honda. I så fall vil de installerer et oppbevaring system bestående av en grommet i matte og en pin braketten i bilen.

Kontakt for Tilbakekalling

Honda tar ansvar for kollisjonsputen og gulv minnes, slik at de blir håndtert gratis. De kan nås på 800-999-1009. Eiere kan også kontakte NHTSA Auto Safety Støtte at 800-424-9393.