1997 Ford Explorer Skiftende Problemer

Selv om den bruker samme ramme som Mazda Tribute, Ford Explorer opplevd et bredere svar fra eier om en rekke problemer. Eiere av 1997 Ford Explorer rapport skiftende problemer, inkludert en manglende evne til å skifte eller kjøre i revers, sklir momentomformere og transfer-case problemer.

Shifting Gears

Mange eiere klager om vanskeligheter med skiftende i revers eller stasjonen. I noen tilfeller, eiere kreve sine biler vil ikke løsne fra Park setting. Den vanligste konsensus er at dårlig gjort olje sel tillate hydraulikkolje å lekke, svekke girvalg. Den gjennomsnittlige reparasjon kostnader for disse problemene er rapportert å være i størrelsesorden $ 2,000.

Torque Converter Problemer

I noen modeller kan momentomformeren slip, aktivere drive funksjon. Dette problemet er vanligvis sett i modeller med mer enn 100.000 miles, uten kostnadsdata tilgjengelig for reparasjoner.

Overføre saken Problemer

På biler med mer enn 100.000 miles, kan overføre saken begynner å spinne lyder. Eiere som opplever dette problemet rapportere gjennomsnittlig reparasjon koster å være $ 1900. Problemer med overføring tilfellet kan hindre biler i å delta 4x4.

tilbakekalling

Noen deler i Ford Explorers, dating 1997-1999, har visse minner, som kan påvirke skiftende. En vesentlig tilbakekalling fortsatt for cruise-kontrollkabler, som har utstilt en tendens til å forstyrre den hastighetskontroll servo skivene. Selv om cruise control er utkoplet, vil gassen ikke kunne gå tilbake til tomgang.