1997 Dodge Caravan beltestrammer Removal

1997 Dodge Caravan beltestrammer Removal


Fjerne beltestrammeren på en Dodge Caravan kan bli nødvendig hvis våren eller andre komponenter inne i strammeren er slitt eller ikke. Den strammer ikke er brukbar; erstatte en defekt enhet er det eneste alternativet. Den strammer holder serpentin beltet stramt. Hvis strammer mislykkes, kan beltet kommer av trinser, skade beltet, trinser eller tilbehør. Erstatningsstrammere er lett tilgjengelig fra Dodge forhandler eller større auto deler butikker.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret, og finn den negative batterikabelen. Følg den til enden, der den møter batteriet. Fjern festebolt med en skiftenøkkel, og fjern bolt og kabelen fra batteriet. Sett den til side.

2 Finn strammer på passasjersiden av motoren, og plassere en stikkontakt på bolten i midten av strammer skivene. Sett inn en breaker bar inn i kontakten, og roter strammer mot klokken, løsner beltet.

3 Fjern beltet fra strammeren, og legg det til side. Roter strammer tilbake til utgangsposisjonen. Fjern breaker bar og kontakten fra aksen bolt. Lokalisere bolten i enden av strammearmen.

4 Plasser en socket og skralle på strammer bolten, og skru den mot klokken, løsne bolten. Fjerne bolten og strammeren som en enhet, trekke dem opp og ut av motorrommet.