1997 Chrysler Sebring problemer

1997 Chrysler Sebring problemer


1997 Chrysler Sebring ble tilbudt i to versjoner: en cabriolet og et kupp. Den Sebring ga sjåførene et sporty alternativ til andre mellomstore biler. Noen minnes på 1997 Sebrings har laget noen utrygge driftsforhold for alle som kjører eller ridning i kjøretøyet. Alle disse minner kan repareres av en Chrysler forhandler serviceavdeling gratis.

Bensinpumpe

Noen drivstoffpumper i 1997 Chrysler Sebrings ble produsert av Airtex. Disse drivstoffpumper har en klaffventil som ikke var gjort innen riktige spesifikasjonene for drivstoffpumpesystem. Klaffventilen kan svelle for mye, forårsaker en redusert strøm av gass til bilens motor. I noen tilfeller gass-strømmen til motoren kan bli fullstendig avskåret. Den plutselige strømbrudd kan føre til at servostyring og andre systemer i bilen for å gripe, noe som kan resultere i en ulykke. De tegnet Chrysler Sebrings ble tilbakekalt i 2006.

Suspensjon

I 1997 utstedte Chrysler en tilbakekalling på 1997 Chrysler Sebrings for et potensielt problem med det nedre kuleleddet på kjøretøyet. Hvis oppstarts omgir nedre kontroll arm-ball joint sprekker, kan smøremidler i oppstarts lekke ut. Den nedre kuleledd kan så plutselig skille, noe som resulterer i bilen som ikke responderer på rattets bevegelser. En potensielt berørt 1997 Chrysler Sebring kan tas til en forhandler serviceavdeling, hvor en tekniker vil undersøke den nedre kuleledd boot for skader. Dersom skaden er funnet, vil giveren erstatte kuleleddet.

hodestøttene

På alle 1997 Chrysler Sebrings, ble en defekt funnet med passasjerforsete nakkestøtte. En guide brakett på seteryggen var ikke ordentlig sveiset til seterammen. I en kollisjon, kan braketten i stykker, slik at hodestøtten for å komme løs. Resultatet kan bli skader fra den eksponerte metal, ryggmargsskader fra mangelen på en hodestøtte, eller andre personskade risiko. Dersom kjøretøyet føres til en Chrysler forhandler, vil seteryggen bli erstattet med en ny.

Overføring

I 1998 utstedte Chrysler en tilbakekalling for 1997 Sebrings utstyrt med automatiske girkasser. En feil i overføringen kan føre til at nøkkelen til å bli fanget i tenningen når giret står i park. Drivere forsøker å flytte girvelgeren ut av parken stillingen kan utilsiktet bryte en skjøtestift i girvelgeren, forårsaker girvelgeren å slutte å fungere.