1997 Chrysler Sebring Fordeler og ulemper

Sebring er en mid-size coupe eller cabriolet fra den amerikanske bilprodusenten Chrysler. Den Sebring erstattet Chrysler populære LeBaron, som også var tilgjengelig som enten en coupe eller cabriolet. Selskapet introduserte Sebring som en 1996 modell, og 1997-versjonen er svært lik både mekanisk og i form av utseende som det fortsetter bilens første produksjons generasjon.

Valg

En stor fordel med 1997 Sebring er antall valg drivere har når det gjelder karosseri og trim nivå. For 1997 årsmodell, Chrysler tilbudt Sebring i fire forskjellige varianter: en base modell coupe, kjent som LX; en opp-markedet coupe (den LXi); en base cabriolet (JX); og en opp-markedet cabriolet (den JXi). Disse modellene av 1997 Sebring tilbyr totalt fire forskjellige motorvalg og både automatiske og manuelle girkasser.

Verdi

1997 Sebring ble aggressivt priset når det gjorde sin debut, og brukte modeller har en tendens til å være svært rimelig. Grunnmodellen i 1997 kostet litt over $ 16 000, med det konvertible tilgjengelige under $ 21,000. Dette sammen gunstig til andre kabrioleter på slutten av 1990-tallet, som ofte koster flere tusen dollar mer enn sine coupe kolleger.

styling

1997 Sebring kupé og kabriolet bruker forskjellige organer og rammer, men begge har sterke styling egenskaper. Autmobile.com gjennomgang av 1997 Sebring konvertible sammenligner sin utvendig utseende til en mye dyrere konvertible, Mercedes SL. Siden Chrysler designet Sebring kupé og kabriolet separat, ser verken modellen som en klønete modifisert versjon av en annen bil. I stedet har den coupe et klassisk utseende med fri linjer, og det konvertible har en myk topp som integreres i linjene i kroppen.

Opptreden

En av ulempene med 1997 Sebring er dens middelmådige resultater. Selv den kraftigste motoren alternativet gir bare 168 hestekrefter, med mindre motorer som tilbyr så lite som 140 hestekrefter. Den Sebring veier godt over 3000 pounds, noe som resulterer i mild akselerasjon og unimpressive ytelse egenskaper. Men denne mangelen på strøm resulterer i forholdsvis sterk drivstofføkonomi. En 1997 Sebring utstyrt med 150-hestekrefter, 2,4-liters firesylindret motor kan oppnå 29 miles per gallon på motorveien og 20 mpg i byen forhold.

Interiør

1997 Sebring interiør er en kilde til både ros og klage. Tony Swan av Cars.com siterer 1997 Sebring stark instrument layout, billig vinyl dashbord og uanselig klut møbeltrekk. Men Automobile.com roste Sebring i sin anmeldelse, og bemerker bilens inkludering av funksjoner som oppvarmede sidespeil, ett trykk konvertible toppen operasjon og et baksete stor nok til å passe to voksne komfortabelt.