1996 Seadoo HX Spesifikasjoner

Bombardier Recreational Products, en off-shoot av kanadiske konglomerat Bombardier, er ansvarlig for produksjonen av alle fritidskjøretøy Bombardiers. The Sea-Doo linje av vannscootere har blitt en av de ledende personlige watercraft (PWC) linjer i bransjen, og bli med oss ​​Kawasaki Jet Ski og Yamahas Waverunner som nærmest synonymt med PWC. 1996 Sea-Doo HX er et eksempel på denne linjen, fremhever mange av de teknologiene som har hjulpet Sea-Doo blitt en så sterk kraft i PWC bransjen.

Motor

1996 Bombardier Sea-Doo HX er utstyrt med Bombardiers Rotax 717 motor. Denne 718 cc inline to-sylindrede motoren er utstyrt med åpen krets kjøling, noe som gir direkte strømmen fra reaksjonsaggregat for å kjøle motoren. Denne motoren er utstyrt med to Mikuni BN-38I membran-type forgassere og en induksjon system roterende ventil. Denne motoren bruker en variabel rente oljeinnsprøytingssystemet, og en tannhjulsdrevet oljeinnsprøytingspumpen. Den sylinderboringen i denne motoren måler 82 mm, og har en 68 mm slaglengde. Den Kompresjon på denne motoren er 6,2 til én.

Propulsion System

1996 Sea-Doo HX bruker en Bombardier Formula vannjet fremdriftssystem. Dette systemet benytter en aksial flyt enkelt scene jet pumpe. Denne framdriftssystem ble tilbudt med en direktedrift overføring, eller en delt FR og RR overføring. Overføringen bruker en drivende klo kobling med en gummipute. Skovlhjulet drives i retning mot urviserne, og måler 139.5 mm i diameter. Dette strålepumpe er i stand til å produsere 46,8 hestekrefter.

materialer

Skroget til 1996 Sea-Doo HX er laget av et komposittmateriale, mens innløpet porten er laget av aluminium. Den rotorhuset er laget av plast. Luftinntaket Lyddemperen er laget av termoplast, mens eksosrøret er laget av aluminium. Den flammesperre er laget av flerlags trådskjerm. Både drivstofftanken og oljeinnsprøytning reservoaret er laget av polyetylen.

Dimensjoner og kapasiteter

1996 Sea-Doo HX er 107,5 inches lang, 33,5 inches bredt, og 38,2 inches høy. Den har en tørrvekt på 390 lb, og kan holde en maksimal belastning på 250 lb, inkludert sjåføren og 22 lb bagasje. Den trygge maksimale antall ryttere til enhver tid er en, sjåføren. Drivstofftanken kan holde syv liter vanlig, blyfri bensin.