1996 Nissan quest Alignment Specs

Å sørge for at hjulene er justert riktig på din Nissan Quest er viktig av mange grunner. Riktig hjulinnstilling bidrar til å hindre ujevn dekkslitasje. Det er også nødvendig for at bilen sporer rett og sant nedover veien, uten å trekke eller vandre fra den ene siden til den andre. De tre vinkler av hjulinnstilling - caster, camber og toe - har spesifikasjoner for de riktige innstillingene.

Caster

Caster er forover og bakover tilt av den øvre kontroll arm eller spankulere i forhold til nedre kontroll arm. Hvis den øvre suspensjon komponent vippes frem, har det negativ camber. Hvis den øvre suspensjon komponent vippes bakover, så det har positiv camber. Camber, som andre innrettingsvinkler, er målt i grader. 1996 quest caster spesifikasjoner kaller for en positiv camber rekke 1/20 til en 11/20 grader, med idealet å være 4/5 av en grad av positiv caster.

Camber

Camber er tilt innover eller utover for hjulet i forhold til midten av kjøretøyet. Hvis hjulet vipper utover ved toppen, har det positive camber. Hvis toppen av hjulet vipper innover mot midten av kjøretøyet, har den negative camber. Utvalget av camber kan være fra 9/20 til 1 1/20 grader positiv. Den ideelle målinger er 3/4 av en grad positiv.


Tå er forholdet mellom hver av hjulene i forhold til midtlinjen av kjøretøyet. Ved forsiden av hjulet vippes innover, er det tå negativ. Ved forsiden av hjulet vippes utover, er den tå positiv. Hvert hjul har sin egen tå måling, i tillegg til måling av total tå, som er summen av tåen fra begge sider. Tå blir også målt etter hvor mange inches nærmere hjulene er i front av dekkene enn den bakre. Riktig innstilling for Nissan Quest er 0,08 til 0,16 inches toe-in.

justeringer

Caster og camber innstillinger på søken kan ikke justeres. Hvis caster eller camber er ute av spesifikasjoner, må du skifte ut de komponentene som forårsaker problemet med suspensjon. Toe er justerbare ved å ermene på trekkstengene i riktig retning.

bakre Alignment

Vinklene på baksiden er den samme som foran, bortsett fra det ikke er noen trinse måling. Caster er først og fremst en måling om vende og siden bakhjulene ikke styre, er caster ikke aktuelt. Bakhjulene skal ha en camber måling mellom minus 1/4 grad 1/4 grad. Bakre tå bør være fra minus 0,16 grad til 0,16 grader. Bakre camber er ikke justerbar, men tåa er. Hvis camber er av, erstatte komponenter som er ansvarlig for feil vinkler.