Hvordan du bytter beltet på en 1994 Isuzu Trooper

Hvordan du bytter beltet på en 1994 Isuzu Trooper


1994 Isuzu Trooper leveres som standard med en V6-motor, og bruker en serpentin belte for å slå alt av tilbehør på motoren. Det belte er svært viktig for riktig drift av motoren, og for å gjøre ting enklere, er en automatisk beltestrammer brukes til å holde beltet i riktig spenning til enhver tid. Når beltet slites ut, må den byttes ut så snart som mulig, ellers vil motoren ikke fungere.

Bruksanvisning

1 Pop panseret og finn beltestrammeren på forsiden av motoren, som har et firkantet hull i midten av den. Stikk enden av 1/2-inch breaker bar inn i hullet og snu stangen mot klokken for å frigjøre spenninger på beltet. Deretter trekker den gamle remmen av trinser og fjerne det fra motoren.

2 Åpne brukerhåndboken og finn belteføring diagrammet for motoren. Hvis du ikke finner brukerhåndboken, er det et klistremerke under panseret som viser routing diagram også. Begynn installerer belte rundt trinsene i henhold til diagrammet til du ikke kan trekke den videre.

3 Trekk breaker bar igjen, vri den mot klokken, og sette remmen rundt strammeren. Slipp så strammer og visuelt inspisere belte for å sikre at det ikke er vridd eller bøyd noen rare retninger, og sørg for at beltet sitter squarely i hver trinse. Hvis ikke, dra opp strammeren med breaker bar igjen og justere etter behov.