1996 Jeep Cherokee Motor Mount reparasjonsveiledningen

1996 Jeep Cherokee Motor Mount reparasjonsveiledningen


En motor festes til rammen av 1996 Jeep Cherokee med motorfester. Festene støtte motoren slik at den holder seg på plass og holder slanger og komponenter riktig tilkoblet. Motorfester er laget av metall og kan ruste og bryte på grunn av fuktighet. Sjekk Cherokee er motorfester ved å flytte bilen inn parken med hette opp deretter trykke på gasspedalen ned raskt. Denne handlingen vil plassere dreiemoment på motoren slik at den beveger seg. Observer mounts fra over motoren for å se etter eventuelle sprekker, brudd og overflødig motor bevegelse.

Bruksanvisning

1 Rull et gulv jack under Jeep og plassere det under bunnpannen. Bunnpannen ligger rett under bunnen av motoren og er firkantet. Plasser tre blokker på jack og pumpe håndtaket til å ta kontakt med bunnpannen og hold motoren på plass.

2 Plasser en lang forlengelse på en stikkontakt. Sett kontakten ved siden av motoren fra over for å løsne motorfester fra motoren. Løsne hver av boltene i en retning mot urviseren.

3 Ligg på bakken under bilen for å løsne motor mount boltene under motoren som fester den til rammen med en skiftenøkkel.

4 Pump jack håndtaket for å heve Jeep én pumpe av gangen inntil motorfester gli ut fra under bilen.

5 Fjern eventuelle varme eller drypp skjold fra den gamle motoren montere og plassere dem på ny.

6 Juster boltholes i de nye motorfester fra under Jeep. Plasser boltene i hullene og slå dem med urviseren med en skiftenøkkel til å starte trådene.

7 Senk jack og stram boltene fra toppen av motoren med socket og utvidelse. Stram boltene under med en skiftenøkkel.

Hint

  • Enten jack motoren opp eller ned ved små trinn for å sette inn boltene hvis de ikke er på linje med motorfester.
  • Hvis en motor mount er ødelagt, må du bytte begge festene samtidig mens motoren er jekket opp.