1996 Honda Foreman Specs

1996 Honda Foreman er en fire-wheel-drive all terrain vehicle. Når ATV ble innført i 1995, var det den største ATV produsert av Honda. 1996 Honda Foreman er ideelt for de som jakter og trenger å hale og utrustning. Bilen er også liten nok til å bli tatt camping, men stor nok til å gjøre noen lys tauing.

Motor / girkasse / Starter

Honda Foreman har en 395 cc enkelt overhead cam motor. Motoren boringen er 86 mm og slaglengde er 68 mm. Motoren er en ensylindret motor og har to ventiler. Motoren har et 23 mm stempel-ventil forgasseren. The Foreman har en fem-trinns girkasse med revers. The Foreman har en super-lav ratio første gear for tauing. Starteren er elektrisk og har en hjelpe rekyl. The Foreman har en 310-watts AC generator. Drivstofftanken er lett og plast og kan holde 3,2 liter med en 0,7-liters reserve.

Hjuloppheng / bremser

Forhjulsopphenget er en doble triangelarmer med 4,3-tommers reise. Bakhjulsopphenget er dual stål svingarmen og fester til støtdempere bak. Bakhjulsopphenget gir også en 4,3-tommers reise. Suspensjonen har en svingradius for ATV på 11,5 fot. Foran og bak bremser både bruk tromme design og har doble forseglet hydraulikk i front og ett bak mekanisk trommelbrems bak.

Størrelse

Den tørre vekt av Honda Foreman er 553 pounds. Lengden av kjøretøyet er 76,5 inches. Akselavstanden er 48,8 inches. Den totale bredden er 45,5 inches. ATV totale høyde er 43,1 inches, med en total setehøyde på 30,9 inches.

andre spesifikasjoner

The Foreman har en snorkel-stil luftinntak system som gjør at bilen for enkelt å krysse grunt vann. ATV har lastestativer foran og bak for transport av jakt, camping utstyr og annet utstyr. Den fremre stativet kan holde opp til 66 pounds og bak kan holde opp til 132 pounds. ATV har en tilhengerfeste og kan taue opptil 850 pounds. Fronten dashbordet har meter med avlesninger for speedometer, kilometerteller, tidtaker og tripptelleren. Disse målerne er LCD.