Bil forsikring krav

Bil forsikring krav


Hver stat har sine egne minstekrav til juridisk bilforsikring. De fleste forsikringsselskaper vil ha detaljene for staten tilgjengelig og kan gi deg denne informasjonen over telefonen. Krav kan inkludere ansvar, personskade beskyttelse, uforsikrede bilist og fysisk skade beskyttelse. Hver stat vil avgjøre hvilke komponenter som er nødvendig, og den minste pengebeløp hver må dekke for førere bosatt i staten.

Ansvar

Med unntak av New Hampshire, krever hver stat ansvar dekning som i 2010. Ansvar dekning er tredelt: skade en person, skade av to eller flere personer og skade på eiendom. Hver komponent har satt minimums dollar mengden dekning som kreves av staten lov. Noen stater krever bare ansvar for å være i samsvar med minstekrav for forsikring retningslinjer.

Personskade beskyttelse

Personskade beskyttelse (PIP) er nødvendig ved færre enn 20 stater, men er sterkt anbefalt. PIP dekker utgifter fra skader du pådrar deg i en ulykke som føreren av bilen på feil. Å ha PIP dekning er ikke veldig dyrt, men kan være uvurderlig i tilfelle skade på deg selv eller dine passasjerer. Medisinsk regninger legge opp raskt.

Unisured Bilist

Nesten halvparten av statene i USA krever uforsikrede bilist (UM) dekning. UM vil dekke skader på bilen og skader på deg selv i tilfelle at sjåføren på feil ikke har bilforsikring. Uforsikrede bilister kjører ulovlig og kan forårsake skade som ofte de ikke kan betale for.

Fysisk skade

Kjøretøy kjøpt på kreditt vil ha minstekrav for forsikring satt av lånet selskapet som overstiger statens minimumskrav. States krever ikke at skader på bilen dekkes av deg, men lån selskaper gjør. Dette faller inn under en fysisk skade, eller "omfattende" politikk. Selskaper som finansierer bilkjøp må beskytte sine investeringer til du er ferdig med å betale for bilen de gjør dette ved å skrive inn i lånet godkjenning en beredskap for at bilen i seg selv vil være dekket under en forsikringspolise.