1996 GMC Bremseproblemer

1996 GMC Bremseproblemer


General Motors Corporation initiert tre minnes av 1996 GMC Sonomas grunn av bremseproblemer, ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Eiere av disse kjøretøyene som opplever bremseproblemer bør sørge for at deres kjøretøy ble ikke påvirket av disse minner, og hvis berørt, avklare om Sonomas gikk riktige reparasjoner.

fluid lekkasje

8. september 1997 GMC tilbakekalt enkelte 1996 Sonoma GMC lys-plikt pickups med 4,3-liters motorer for å reparere en brems problemer som kan føre til væskelekkasje. En produksjon problem kan føre til frambremsen linje for å komme i kontakt med venstre side av motorens bunnpanne, noe som kan føre til nok slitasje å forårsake en bremsevæske lekkasje. Bremser kan slutte å fungere godt nok til å holde sjåføren fra å krasje.

Tre-Sensor ABS

1. juli 1999 GMC minnes ulike biler med tre-sensor blokkeringsfrie bremsesystemer (ABS), inkludert 1996 GMC Sonomas, å reparere eller erstatte dataprogram ansvarlig for drift av ABS. En feil i disse kjøretøyene kan føre til at sjåføren å oppleve lengre bremselengden i noen tilfeller, som kan føre til en ulykke.

Fire-Wheel & Two-Wheel Drive Switch

1. juli 1999 GMC tilbakekalt en rekke firehjulsdrevne pickups og sport nyttekjøretøyer, inkludert 1996 Sonomas, å reparere en potensielt defekt fire hjul og to-wheel drive bryteren i ABS. Økt bremselengden kan oppstå hvis kjøretøyet er i to-wheel drive-modus, setter sjåføren i fare for en kollisjon.